Prima Pagina Apple Primul iPhone 4 Nano fals disponibil in China

Primul iPhone 4 Nano fals disponibil in China

Daca tot s-a vorbit despre iPhone Nano in lunile trecute, iata ca in China s-a gasit cineva care sa produca un terminal care arata aproape identic, cu un iPhone 4 exceptie facand dimensiunile reduse. iPhone 4 Nano incape cu usurinta in palma unei persoane, are un ecran rezistiv, o camera de 1.3 megapixeli si un sistem de operare care probabil nu merita mentionat. La o prima vedere un necunoscator probabil nu ar face diferenta dintre iOS si sistemul de operare instalat in aceasta clona insa probabil faptul ca terminalul are doar 2/3 din marimea unu iPhone 4 ar ridica un semnal de alarma.

Dispozitivul a fost produs in Shenzen China, costa doar 58$ si poate pentru un fan Apple merita un iPhone 4 mini doar pentru distractie. Idea este interesanta si ne putem face o idee despre cum ar putea arata un iPhone Nano avand in vedere ca HP a facut un Pre mai mic denumit Veer, deci Apple ar putea face la fel. Daca ar iesi pe piata un iPhone de dimensiunile acestea l-ati cumpara?

 • Ai draq chinezii fac orice in miniatura… Dar macar au zidul chinezesc :)) no 1 in facaturi!!!

 • sebastian

  deabia s-a lansat versiunea big a iphone(ipad) mai dureaza pana la versiunea nano :))

 • Cred ca as cumpara un nano, daca ar fi de la Apple… Dar…

 • B06DAN

  in poza de acolo toate sunt facaturi.. cititi cu catentie NCKIA in loc de NOKIA =))

 • nu-mi vine sa cred ca se cumpara atat de mult chiciuri… 😐

 • Daddy

  Daca ar fi liber de reteA si maxim 200euro,da cu sigurantza,datorita softului sunt pt apple,in rest e un galaxy s mai slabutz la hardware:)

 • Marian

  Am avut azi unul in mana, eram in autobuz si eram cu iphonul meu in mana si era un baiat care avea unul din asta fals si m-a intrebat ce parere am , daca e clona sau original. Diferenta e foarte mare, e o prostie, nu mi-as lua asa ceva nici pe gratis.

 • Maracq

  Pentru 58 de dolari eu mi-as lua un fake d-asta asa de distractie, dar de unde sa-l iau…