Prima Pagina Apple Apple investeste intr-o fabrica de LCD-uri impreuna cu Toshiba

Apple investeste intr-o fabrica de LCD-uri impreuna cu Toshiba

S-a zvonit in trecut ca Apple ar putea investi intr-o fabrica impreuna cu Toshiba insa abia azi au aparut primele informatii concrete cu privire la aceasta investitie. Aparent Apple a ales sa incheie un parteneriat cu Toshiba care va deveni unic furnizor de ecranele LCD pentru terminale iPhone. Acest parteneriat implica o investitie din partea companiei Apple care isi va folosi o parte dintre rezerva monetara pentru a contribui la construirea fabricii Toshiba din Japonia.

The report said that Sharp was no longer a candidate for Apple’s investment. Sharp said in a statement released Wednesday that the Nikkan Kogyo Shimbun report “contradicts the facts.”

A spokesman for Toshiba’s LCD display unit declined to comment.

Apple investeste intotdeauna cu cap si de data aceasta investitia se va materializa in ecranele LCD mult mai ieftine pentru produsele sale iar asta va ajuta la mentinerea preturilor actuale in anii urmatori. Terminalele iPhone sunt disponibile la exact aceleasi preturi de 3 ani incoace, in SUA, si se estimeaza ca iPhone 5 nu va fi o exceptie de la regula. Apple a avut pana acum parteneriate cu alte companii producatoare de LCD-uri insa avand in vedere ca in ultimii ani compania a vandut din ce in ce mai multe produse cu ecrane touchscreen iata ca e nevoie de furnizori suplimentari.

 • cucubau

  Ce nasol, s-au dus deci sperantele la un amoled, pacat

 • Frate , e adevărat că Apple vor lucra la iPhone 5 in iulie si vor scoate la vănzare abia in septembrie iPhone-ul ??

 • MSlv

  cati ani dureaza un amoled? ecranul unui iphone original si acuma se vede la fel de bine si luminos… si sincer nu cred ca ai ce reprosa IPS-LCD-ului din iPhone 4.

 • Odin

  5 televizoare Toshiba am avut, dar toate sunt sunt la superlativ.
  Felicit ideea lui Apple de a fi partener cu cel mai bun.