Video: Cum logheaza iOS datele GPS si cum le puteti accesa

[vimeo]http://vimeo.com/22608787[/vimeo]

V-am spus astazi ca iOS 4 logheaza toate datele de navigare folosind GPS-ului unui iDevice si ca aceste date sunt stocate intr-un fisier care se salveaza in iTunes atunci cand facem un backup terminalului nostru. In clipurile video din acest articol avem demonstrat modul in care sunt salvate datele privind locatiile vizitate de catre noi in functie de ora la care am vizitat acea locatie. Mai mult decat atat, folosind aceasta aplicatie veti putea accesa fisierul in care sunt logate datele. Aplicatia functioneaza doar pe Mac OS X.

[vimeo]http://vimeo.com/22610355[/vimeo]

10 COMENTARII

  1. Ne-ai spus gresit, de doua ori: nu sunt inregistrate datele GPS, ci cele GSM.
    Iar aplicatie se foloseste cu dublu clic pe ea…

  2. Nu se specifica nicaieri ca ar fi vorba despre date GSM. Se spune doar ca dispozitivele care se pot conecta la retele 3G aduna aceste date, deci teoretic ar fi o combinatie intre GPS si 3G. Fara GPS n vad cum ar putea salva date telefonul din moment ce localizarea pe harta se face folosind GPS-ul in principal si nu reteaua de telefonie.

  3. As far as we can tell, the location is determined by triangulating against the nearest cell-phone towers. This isn’t as accurate as GPS, but presumably takes less power

  4. Mie imi zice ca nu imi gaseste fisierul, iar pe windows daca dau un search iarasi nu il gaseste. O fi din cauza ca eu tin majoritatea timpului Location Services pe OFF ? De altfel, conteaza ce versiune de iOS/iTunes am ?