Prima Pagina Apple Apple rezolva problemele cu stocurile pentru iPad 2

Apple rezolva problemele cu stocurile pentru iPad 2

In ultima luna a existat o adevarata batalie in fata magazinelor Apple intre chinezii trimisi de anumiti reselleri si cetatenii americani care au incercat sa achizitioneze tablete iPad 2. Apple a facut cu greu fata cererii existente pe piata si aceasta situatie s-a transpus in cozile din fata magazinelor Apple din intreaga tara. In magazinul online situatia a fost cu totul alta pentru ca tabletele iPad 2 erau livrate la aproape o luna de la plasarea comenzii, situatie nemaintalnita pana acum in cazul tabletei iPad.

Acum aproximativ 2 saptamani Apple a scazut termenul de livrare pentr tablete iPad 2 de la 3 – 4 saptamani la 2 – 3 saptamani iar acum acest termen a scazut iar la 1 – 2 saptamani in anumite tari. Practic acum orice comanda plasata pentru o tableta iPad 2 va fi livrata in maxim 2 saptamani de la inregistrare, o situatie care nu s-a mai intamplat din primele ore ale disponibilitatii tabletei in SUA. Se pare ca Apple ar fi rezolvat problemele cu stocurile furnizorilor si acum produce mai multe tablete ori pur si simplu cererea a scazut indeajuns de mult incat Apple sa o poata acoperi.

  • Mircea

    Salut Zaone. Am o intrebare. Eu am un unchi in Germania. Oare se poate sa cumpar din Romania cu cardul meu bancar un iPad 2 online din Apple Store Germania si sa aleg sa fie trimis la adresa unchiului meu din Germania? Multumesc.

  • Eu mi-am luat iPhone 4 in felul asta din Italia. Nu regret.