Prima Pagina Apple Apple breveteaza design-ul iPhone 4

Apple breveteaza design-ul iPhone 4

Apple a brevetat aproape toate produsele pe care le vinde si iPhone 4 nu avea sa reprezinte o exceptie de la regula. Compania a primit recent vestea ca un brevet de inventie pentru design-ul terminalului iPhone 4 a fost inregistrat de catre oficiul pentru invetii si marci din SUA. Brevetul descrie desigur design-ul terminalului, din absolut toate punctele de vedere, chiar si interfata iOS pe care dispozitivul o ruleaza. Apple are pentru toate modelele sale cate un brevet de inventie dar are si pentru Apple TV sau Mac-uri, de exemplu.

Apple inregistreaza probabil cateva sute de brevete de inventie anual insa putine dintre ele ajung sa foloseasca la ceva iar acesta probabil va fi folosit impotriva Samsung sau a altor companii care vor produce smartphone-uri asemanatoare cu iPhone 4.

  • Cashix

    Si bine face,e cel mai frumos design pentru un Smarthphone,mie imi place foarte mult.

  • True si nu nu am formatat nimic la iPad 2, nu are rost.

  • ionut

    da pacat ca seamana cam mult cu lg prada …

  • LG Prada e din plastic ieftin si display supet prost. Nu ai cum sa le compari. Designul lui iPhone 4, poate nefiind atat de comod in mana ca al 3G/3GS-ului, este insa mult mai ergonomic si, practic ideal pentru un telefon!