Prima Pagina Android Teapa online cu Android pentru iPhone

Teapa online cu Android pentru iPhone

Se pare ca jailbreak-ul si unlock-ul nu se mai vand chiar atat de bine pe internet acum asa ca unele site-uri se reprofileaza si promit ca vand software care permite instalarea Android OS pe terminale iPhone. Sunt putine site-uri care fac acest lucru insa acesta este printre ele si va avertizez sa nu ii cadeti in plasa deoarece acolo sunt prezentate numai minciuni. Ei promit o solutie software care pentru 30$ va permite sa instalati Android OS pe iPhone 2G/3G/3GS insa in realitate nu au asa ceva si Android OS poate fi instalat numai pe iPhone 2G/3G.

Solutii de instalare exista gratuit pe internet, cea mai buna dintre ele este Bootlace si este disponibila 100% gratuit in Cydia. Android nu poate fi instalat si pe iPhone 3GS/4, iPad sau iPod Touch 3G/4G pentru ca nu exista deocamdata un software care sa permita acest lucru. Aveti mare grija si daca dati peste asa ceva pe internet, va recomand sa nu cumparati nimic. Stiu ca pentru unii pare stupida ideea de a instala Android pe iPhone, insa exista oameni care vor sa incerce acest lucru si cauta asemenea programe.

 • KFF

  Cine intreg la cap ar face downgrade la Android ?

 • royce

  Poate doar le place designul,andoird haters :))

 • Tigris Regalis

  Cine ar da bani pe Android? Nici măcar producătorii de telefoane nu o fac! Și mai vor și ditai suma – 30$ – pentru un soft mai rudimentar decât cel preinstalat pe iPhone … urmează MS-DOS pentru iPhone, care ne permite să jucăm gratis GORILLA.BAS și NIBBLES.BAS, ce mișto …! 😀

 • M.

  Spuneti ce vreti despre Android, dar daca as putea, eu mi l-as instala pt. ca pur si simplu imi place si e mai flexibil, mai ales daca pot baga si HTC Sense.

 • KFF

  Cumpara-ti HTC si te-ai downgradat cu succes .

  Sunt unii care stau la coada pentru un iPhone , vinde-l lor .

 • M.

  Pentru mine va fi un upgrade. Si da, vreau sa fac acest lucru atunci cand va aparea SGS II.
  Si eu am stat la coada pt un i4 si imi dau seama acum ca am fost mai, sa zicem, neinspirat.

 • cezarica

  @zaone : Daca tot pui un link la un astfel de site macar pune link-ul cu nofollow…