Prima Pagina Apple Decodarea permanenta pentru orice iPhone ar putea fi posibila in viitor

Decodarea permanenta pentru orice iPhone ar putea fi posibila in viitor

Astazi marile firme care ofereau decodare permanenta pentru orice iPhone au inchis oficial serviciile de decodare. CutYourSim este una dintre aceste firme si aparent a reusit sa faca nu mai putin de 400 de decodari pana la inchiderea serviciului. Avand aceasta cifra oficiala de la un site care a fost intens mediatizat ma gandesc la faptul ca in aceasta saptamana s-au decodat doar cateva mii de terminale iPhone. Daca la CutYourSim s-au decodat doar 400, oare cat ar fi putut decoda celelalte site-uri? Nu cred ca s-au decodat mai mult de 10.000 terminale iPhone in aceasta saptamana pentru ca, dupa cum vedeti, cifrele spun altceva.

Unfortunately, we were not able to complete the rest of the unlocks waiting in our queue due to our suppliers being unable to offer the service anymore,” CutYourSim told Cult of Mac. “Our suppliers have told us that there is a possibility that the service may return, but they do not know when, so we have decided to start processing refunds for any orders that we were not able to complete.

Desi serviciul a fost blocat, exista totusi posibilitatea ca el sa revina in viitorul apropiat, asta daca vor mai fi gasiti angajati dispusi sa isi riste slujba si libertatea in schimbul unui castig foarte mare si foarte rapid. Interesant este ca toate aceste decodari s-au facut printr-un furnizor din Marea Britanie si nu pot decat sa ma gandesc la faptul ca un operator de telefonie mobila a avut cativa angajati implicati. Deocamdata nimeni nu mai decodeaza terminale codate pe AT&T insa poate in viitorul apropiat serviciu va reveni.

To tell you the truth, first our supplier told us there were server issues, then after that they just told us that they will not be offering the service anymore. We are not sure where the service comes from, or whether it’s a contact through AT&T or Apple. We do know that the service is performed in the UK, but that’s about it.

 • Share it please!

 • Brontozaurus Regalis

  Speram ca va reveni aceasta oportunitate de a decoda iphone.

 • danpuf

  acu poa` sa tot revina , gevey rulzz, pe de alta parte nu pot sa cred ca ordinarii din dev team au lasat aifonu fara unlock

 • Să ii felicităm pe cei care ne-au acordat această răvnita posibilitate de a ne folosi iPhone-ul 4 in sfărsit și să ne “ușurăm ” așa in sictir pe cei de la Crap-Team 😉 @ oligofrenul ala de Hashim !!

 • Brontozaurus Regalis

  @Domnul Avocat(TR): Hashim a lucrat ceva pentru realizarile sale. Ar trebui sa ai un pic de respect.

 • Mai bine spus daca nu era Geohot nu era nici el ! Si pana la urma ce reprezinta el ? Nimic ! Respect? Pentru ce respect ? Respectul se castiga ? El in loc sa lucreze la solutia de unlock ce a facut ? Nu are rost sa intram in polemici pe acest context !

 • @danpuf & Domnul Avocat: toti ii injuram pentru ca am stat atata timp cu device-urile blocate, dar totusi merita respect chiar daca mentalitatea noastra nu prea ne da voie sa-l avem :). Nu uitati ca daca nu erau ei (si altii), aveati doar niste device-uri pe care nu le puteati folosi la mai mult de 50% din capacitate, ba chiar au ajutat Apple foarte mult, si asta in cel mai direct mod posibil. Daca nu erau ei, nu cumparau atatia oameni produsele lor si majoritatea nu stiam cum arata un Iphone de exemplu.
  Si sa nu-l ridicam in slavi pe GeoHot, mai ales dupa evenimentele recente, cand s-a batut cu pumnii in piept si a fugit cu coada intre picioare intr-un moment in care putea schimba mai multe decat realiza ca poate.

  Una peste asta, toti au dat cu bata-n balta cand se baza lumea pe ei, dar aceeasi oameni ne-au scos din k*t cand am avut mare nevoie de asta.

  Iar ontopic: poate va iesi o alta varianta de unlock, dar nu cred ca va rezista mult, Apple e cu ochii in 4 si data viitoare nu va mai fi disponibil unlock-ul atat de mult timp :).

 • Conea’

  Decodarea permanenta nu mai e valabila pentru nici un terminal blocat sau doar pentru atnt usa? As vrea sa-mi fac unlock pentru un i4 blocat pe anglia oare se mai poate??

 • Pentru Anglia se mai poate, la anumite persoane.

 • Conea’

  Mi-am instalat Sam din cydia si am aflat ca e blocat pe IRL O2 (IRL Digifone). Oare ma poti tu indruma la o persoana serioasa ?

 • Alin

  Am platit pentru o deblocate de pe Vodafon UK pe cutyoursim.com , dupa cam 2 zile am primit mesaj cum ca telefonul meu a fost deblocat,am urmat instructiunie si nimic, e tot blocat. A mai facut cineva deblocare pe CutYourSim.com?

 • Cand ai platit?