Prima Pagina Apple Apple are probleme cu producerea ecranelor LCD si a difuzoarelor pentru iPad...

Apple are probleme cu producerea ecranelor LCD si a difuzoarelor pentru iPad 2

1

Stiam ca Apple are probleme cu producerea tabletelor iPad 2 insa pana acum nu stiam ce anume impiedica gingatul din Cupertino din a acoperi cererea de pe piata. Cei de la iSuppli citeaza surse apropiate din interiorul companiilor partenere ale Apple care sustin ca probleme cu fabricarea ecranelor si stocurile de difuzoare pentru iPad 2 impiedica Apple sa livreze indeajuns de multe tablete. Tim Cook a spus acum cateva zile ca Apple ar fi dorit sa vanda de 2 ori mai multe tablete decat a facut-o pana acum insa nu a reusit datorita problemelor de productie.

Those issues, according to the sources, included quality concerns with liquid crystal display (LCD) panels, production shortages of the new speaker, lamination issues with one of the touch suppliers and end-unit production shortfalls. While Apple is now on track to significantly increase its production volume in the second quarter, the company reportedly is still falling substantially short of its target production goal for April.

Aparent la partenerii Apple exista anumite probleme legate de calitatea ecranelor LCD din iPad 2 si presupun ca e vorba despre problemele cu backlight bleeding de care se plange toata lumea. Nu stiu daca exista tablete iPad 2 care nu aiba nici un fel de probleme cu backlight bleeding si se pare ca Apple e constienta de aceasta problema si incearca sa o rezolve. Cea de-a doua parte a problemei are legatura cu stocul insuficient de difuzoare pentru iPad 2 insa asta nu e tot. Aparent exista si probleme cu laminarea anumitor componente ale iPad 2, probleme care contribuie la intarzierele livrarilor.

Tim Cook a declarat ca Apple a rezolvat o buna parte dintre problemele care au fost raportate pana acum de utilizatori insa abia peste cateva saptamani vom afla cata dreptate a avut.