Samsung da Apple in judecata in Germania, Coreea de Sud si Japonia

Credeati ca razboiul dintre Samsung si Apple s-a terminat? Ei bine iata ca nu pentru ca Samsung  dat Apple in judecata pentru incalcarea unor brevete de inventie in Germania, Japonia si Coreea de Sud. Desi saptamana trecuta Samsung a dat Apple in judecata in SUA pentru incalcarea unor brevete de inventie legate de anumite tehnologii folosite in iDevices, iata ca acum Samsung face acelasi lucru in aceste 3 tari insa pentru 10 brevete de inventie diferite.

Samsung is responding actively to the legal action taken against us in order to protect our intellectual property and to ensure our continued innovation and growth in the mobile communications business. Samsung said in the statement that the suits, filed in South Korea, Japan and Germany, involved 10 alleged infringements of patents mainly involving power reduction during data transmission, 3G technology for reducing errors during data transmission, and wireless data communication technology.

Aparent aceste 10 brevete de inventie snut pentru tehnologii care au legatura cu transmisia de date prin 3G si elaborarea unui sistem care ar permite un consum redus de energie in timpul navigarii pe internet. Acum e aproape imposibil de stabilit daca Apple a incalcat sau nu acele brevete de inventie si a folosit tehnologii brevetate de Samsung insa un lucru e clar, niciuna dintre cele 2 companii nu se va lasa prea usor. Probabil Apple va mai gasi un motiv sa dea Samsung in Judecata si “distractia” va continua in urmatoarele saptamani.