Versiunea alba a iPhone 4 disponibila pe 27 aprilie?

Zvonurile privind lansarea versiunii albe a iPhone 4 par a nu se mai termina si din pacate nici Apple nu ia vreo masura pentru a le stavili. Dupa anuntarea lansarii terminalului iPhone 4 in primavara acestui an, au aparut tot felul de informatii care dadeau terminalul ca si lansat insa in final totul s-a dovedit a fi fals. Acum cei de la 9to5mac au publicat un memoriu intern trimis unor angajati ai unui retailer din Olanda numiat BelCompany in care se explica faptul ca versiunea alba a iPhone 4 va fi disponibila in cantitati limitate incepand cu 27 aprilie.

Next wednesday receiving all stores from t-mobile the iPhone 4 white 16GB. Also some stores will receive the 32GB version. Next delivers are short and only few iphone each time. If there are customers, say that they must wait for 4 to 5 weeks if the store have no white iPhone anymore.

Eu unul cred ca totul e mai mult decat eronat si spun asta pentru ca Apple nu are obiceiul de a lansa produse importante in zilele de miercuri. Daca era vorba de o zi de marti sau vineri atunci poate ar fi avut credibilitate zvonul dar miercurea nu prea cred ca vor lansa cei de la Apple nimic.