Video: iPhone 5 concept cu ecran LCD transparent

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tRqAAH69wHo[/youtube]

Recent Samsung a inceput productia la scara larga a unui noi model de ecran LCD transparent si un designer s-a gandit sa aplice conceptul la viitorul model de iPhone. Dupa cum vedeti terminalul afiseaza pe ambele fete exact aceasi imagine si sincer sa fiu ca si concept e interesant insa nu va faceti idei ca un model de iPhone ar putea arata asa. Conceptul a fost publicat undeva si pe realitatea.

13 COMENTARII

  1. Cred ca ideea e sa nu se vada pe spate apelul :)). Oricum, sunt de acord cu @Giulia, nu cred ca va aparea asa ceva de la Apple. Insa daca Samsung a inceput deja productia, e clar ca va aparea la unele telefoane si e normal ca vor avea baterii si restul componentelor :D.
    Ideea de transparent nu prea e ceea ce stim noi, adica nu e ca si cum te-ai uita printr-un geam. Momentan ne depaseste pe multi pentru ca habar n-avem cum e facut si ce tehnologii foloseste acest display. Poate vor aparea niste explicatii si pe intelesul nostru, cei care nu lucram in domeniu si nu prea ne dam seama cum se poate realiza asa ceva :P.

  2. Cam prea ‘cameleon’ si oricum sper ca ecranul de pe spate sa fie doar vizibil adica sa nu raspunda la comenzi,altfel cum il tii,de laterale? :))

  3. Dupa cum a mentionat si Samsung, ecranele transparente consuma cu 40-80% mai putina energie decat cele traditionale, in dependenta de volumul de elemente afisate. Totusi nu vad ingeniozitate in ideea cu doua ecrane, in timp ce doar unul poate fi vazut/controlat, iar celalalt oricum consuma bateria… Si nici in viitor nu cred ca va prinde mare popu-laritate (imi respinge fara cratima!) ideea de transparenta sau drop-down bar in telefoane, la fel cum in zilele noastre toti critica butoanele touch, care sunt mai greu de utilizat in conditii mai severe: la munca, in drum etc.