Viitoarele MacBook Pro ar putea avea un design nou

Abia acum 2 luni a fost lansata o noua versiune a laptop-urilor MacBook Pro insa iata ca apar deja primele zvonuri care dau drept sigura o schimbare a design0ului viitoarei versiuni. Aparent design-ul unibody conceput de Apple in 2008 si pastrat pana in prezent ar putea fi schimbat din 2012 cand este asteptata o noua versiune a MacBook Pro. Cei de la Macrumours sustin ca au informatii din interiorul companiei Apple care sustin aceasta teorie insa din pacate nu ofera si posibile informatii despre cum ar putea arata noul design.

Next year is the year when Apple will introduce an all new design for the MacBook Pro product family, which is already under development at Quanta in Taiwan. It’s being described as a big, milestone release for the Pro family, as compared with the speed bump features that will be introduced in [February’s] models.

Actualul dsign unibody a fost indelung laudat de fanii Apple si nu numai insa oricand e binevenita o schimbare, mai ales daca vorbim desore o “subtiere” a laptop-ului. Noul MacBook Air este foarte foarte subtire si ar fi interesant sa avem un MacBook Pro la fel de subtire dar si mult mai usor. Ce parere aveti, trebuie schimbat design-ul MacBook Pro-ului sau ar trebui pastrata carcasa unibody?