Apple blocheaza accesul la AppStore pentru vechile versiuni ale iTunes

Probabil putini ar fi crezut ca Apple ar putea bloca accesul la AppStore pentru produsele proprii insa iata ca gigantul din Cupertino a luat decizia de a interzice accesul la AppStore a versiunilor vechi ale iTunes. Vorbim despre toate versiunile mai mici decat iTunes 10, versiuni care pentr cei cu Mac-uri G3 sau G4 sunt esentiale pentru a oferi acces la AppStore. Avand in vedere ca vorbim despre calculatoare vechi de 10 ani e destul de clar de ce Apple nu mai ofera support pentru ele insa versiunile 9 ale iTunes au doar un an vechime.

Trying to go to the store’s home page, or searching the store, simply brings this page up again, although the ‘My Account’ page (accessed by clicking your email address in the top right) works fine.

Indiferent daca va place situatia sau nu, ar fi bine sa treceti la iTunes 10 daca nu ati facut-o inca pentru ca nu mai puteti accesa AppStore folosind vechile versiuni ale iTunes.

7 COMENTARII

  1. nu zau ? pai poate eu vreau niste optiuni care in versiunile precedente erau. Sau invers. Mi se pare o stupiditate.
    Plus de asta, “ultima” versiune nu e neaparat cea mai buna. Mai mult cand e vorba de iTunes care are darul de a strica jailbreakuri.

  2. Sa vedeti lovitura cand o sa blokeze accesul la iTunes al terminalelor cu versiuni mai veki de firmware.
    Probabil ca nu se va intampla niciodata, da’ totusi mi-a trecut prin cap.
    Si desigur, extrapoland, sa blokeze accesul terminalelor care au JB.

  3. nu va mai faceti atatea probleme cu iTunes pentru ca sunt o gramada de programe similare care fac aceeasi treaba ca iTunes, asa ca cei care folosesc iPhone cu jailbreack si unlock tot ce au de facut atunci este sa se fereasca de iTunes ULTIMA versiune.