Prima Pagina aplicatii Pasionat de iDevices? Fa-te game tester pentru dezvoltatorii de jocuri

Pasionat de iDevices? Fa-te game tester pentru dezvoltatorii de jocuri

14

Am vazut azi dimineata un reportaj destul de interesant la stirile ProTv despre piata muncii si cum unele companii din Romania vor angaja mii de romani. Printre ele am observat ca un reprezentant al Gameloft anunta ca in Romania se cauta printre altele si game testeri pentru viitoarele produse ale companiei. Fiind un fan al iDevice-urilor nu pot decat sa ma gandesc, oare cum ar fi sa testez cele mai noi jocuri lansate de Gameloft? Oare cum ar fi sa incerc inaintea altora unele dintre cele mai bune jocuri din AppStore?

Daca as locui in Cluj sau Bucuresti poate as trimite un CV la Gameloft insa iDevice.ro si prezenta locatie ma impiedica sa fac asta. Daca eu nu pot, voi puteti deveni testeri de jocuri pentru iDevices si sunt sigur ca Gameloft nu e singura companie care cauta asa ceva in momentul de fata. Din ce am inteles eu nici macar nu trebuie sa ai un iDevice sau sa fii fan pentru ca acolo ti se pun la dispozitie toate gadget-urile de care ai nevoie. Nu stiu cat de bine este platita aceasta slujba insa nu va ganditi la castiguri fantastice.

So, cine ar fi interesat de o pozitie de game tester? Fiind un pasionat de jocuri, intotdeauna mi-am imaginat cum ar fi sa lucrez in acest domeniu.

Articolul anteriorVideo: Sony prezinta primele tablete Honeycomb
Urmatorul articoliMac Hard Drive Firmware Update 1.0 disponibil
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.