Video: Sony prezinta primele tablete Honeycomb

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NjKZRArEDX4[/youtube]

Pentru ca nu erau indeajuns de multe tablete pe piata, Sony a prezentat astazi 2 tablete noi ce vor rula sistemul de operare Android Honeycomb. Producatorul de smartphone-uri va concura si pe piata tabletelor cu Apple insa privind la ultimele smartphone-uri lansate de Sony cred ca iPad 2 nu are de ce sa se teama. Cele 2 tablete sunt numite S1 si S2, le aveti prezentate in clipul video de mai sus si personal cred ca Sony a inteles gresit modul in care trebuie construita o tableta. Spun asta pentru ca S1 are un design foarte urat iar S2 e mai mult decat inutila.

Desigur ca argumentele acestea sunt insuficiente asa ca voi elabora. Acum se cauta tablete din ce in ce mai subtiri si din ce in ce mai puternice iar S1 desi are un chip Nvidia Tegra 2 nu are finetea unei tablete iPad 2, de exemplu. Partea din spate a tabletei este curbata insa nu prea inteleg de ce a ales Sony sa implementeze un asemenea design care practic strica toata frumusetea tabletei. Despre S2 nu cred ca mai trebuie sa spun ceva avand in vedere ca tabletele cu 2 ecrane sunt foarte putin practice, nu functioneaza corespunzator in unele cazuri si fragmenteaza continutul.

Din punctul meu de vedere Sony nu va depasi nici macar competitorii cu Android cu aceste tablete, de iPad 2 nici nu incape discutie.