Prima Pagina accesorii iFixIt lanseaza o carcasa transparenta pentru spatele iPhone 4

iFixIt lanseaza o carcasa transparenta pentru spatele iPhone 4

Celebrul service pentru produse Apple iFixIt a lansat o noua carcasa complet transparenta pentru spatele terminalului iPhone. Nu este prima carcasa de acest gen si cu siguranta nici ultima insa daca aveti 30$ de cheltuit atunci poate ati fi interesati sa va cumparati una. Carcasa este special conceputa pentru a fi montata pe spatele terminalului astfel incat sa va arate toate componentele internet, vizibile, ale dispozitivului. “Privelistea” va fi domimnata de bateria terminalului care ocupa in jur de 35% din partea din spate si probabil la iPhone 5 vom avea una mai mare.

Pentru partea din fata nu exista inca o carcasa compatibila insa ma gandesc la faptul ca baietii de la iFixIt vor lansa una si pentru asa ceva. Carcasa o puteti cumpara de aici iar un ghid care va invata cum sa o schimbati aveti aici.

 • mi se pare nasoala

 • Cata

  Nu-i vad rostul…

 • setu

  nu e prea misto si pot sa spun ca au aparut de ceva timp . am vazut si in romania nu mai tin minte pe ce site , unul de piese pentru iphone 4.

 • Dan B.

  Daca va luati asa ceva si lasati telefonul in lumina soarelui ceva timp cu piesele alea decoperite, SIGUR ultravioletele vor sterge anumite adrese din ROM-ul acelui telefon. deci nu luati carcase transparente ca veti busi eeprom-urile din iphone si va fi caramida de dat cu ea in cap! Nu stiu sigur daca va avea efecte nasoale dar stiu ca am avut un computer cu mainboardul lasat descoperit si a picat soarele in el. nu e vb ca mi-a “incins” piesele din el de la soare ci e vb ca boota prost , bipuia intr-una si nu stiam de ce pana nu facui un flash direct din bios. si dup-aia mi-a mers struna.

 • me

  Apropo. Nu se mai folosesc epromuri pe 8 sau 16 biti cu memoria la vedere. Suntem in 2011 tehnica a avansat