Prima Pagina Apple Romania investigheaza problemele privind logarea locatiilor utilizatorilor

Romania investigheaza problemele privind logarea locatiilor utilizatorilor

Stiti problemuta aia cu logarea datelor locatiilor posesorilor de iDevices nu? Stiti ca Senatul american si alte tari europene sau asiatice au luat la intrebari compania Apple in legatura cu acest sistem nu? Ei bine Romania nu putea sta deoparte cand tarile importante ale lumii iau Apple la intrebari asa ca Romania va investiga modul in care functioneaza acest sistem. Cum in Romania nu exista probleme mai importante decat faptul ca iDevice-urile salveaza locatiile utilizatorilor iata ca vom avea o ancheta oficiala care ne va explica modul in care functioneaza acest sistem din iOS.

Desi Serviciul de Telecomunicatii Speciale a atentionat deminitarii cu privire la “riscurile” la care se expun, nimeni nu pare impresionat, nici macar Emil Boc. Sunt curios oare la ce rezultat vor ajunge tehnicienii nostri si ce masuri vor lua. Vor interzice oare comercializarea terminalelor iPhone si a tabletelor iPad in Romania? Sa fie problema chiar atat de grava? Voi publica si clipul video cu stirea de la Pro TV. Intre timp poate le spune cineva alora de la pro tv ca Apple a transat problema astazi.

 • Lolipop

  =) Am vazut si eu acum 10min la stirile pro tv :0

 • Lucian

  :)) alte probleme nu mai avea boc, poate l-a urmărit apple când ii dădea tacsu cu ou in cap

 • Eh, e de imagine.

 • Pingback: Interviu cu Steve Jobs in legatura cu problema logarii locatiilor()

 • !atentie.Acest sistem e foarte periculos pentru romani,mai alesi daca sincronizati telefonul la servici,daca verifica seful si vede ca voi in loc sa munciti erati plecati?Sau daca verifica sotia si vede ca ati fost pe la …?:))deci atentie!!

 • Eeete scart .. repede sar si romanii ca alte probleme mai grave nu aveam. Ii doare la basca pe ei ce se intampla, vor doar sa mai apara pe la tv si sa para preocupati, de fapt nu vor face nimic, poate vor citi cateva stiri din alte tari pentru a avea ce sa declare cand vor fi intrebati ceva de ai nostri.

  STS-ul sa-si vada de treaba si sa ne asculte in continuare convorbirile neinteresante si farsele lui Buzdugan live. Ca de altceva nu sunt in stare. Sper ca or sa ma asculte si pe mine pentru ca de acum inainte raspund la telefon cu “m**e STS! Alo?” si inchei cu “la revedere! m**e STS!”.

 • Dan B.

  Pt. intrebari oficiale, E-mic Boc ne-a pus la dispozitie emilboc09@yahoo.com asa ca bagati mare!

 • fofo

  @zao…logic daca functia ”Location” e inactiva, se mai poate determina locatia utilizatorului?

 • Da, am scris un articol despre asta zilele trecute.