Prima Pagina Apple Obtine 15 melodii gratuite de la Apple si Facebook

Obtine 15 melodii gratuite de la Apple si Facebook

Apple impreuna cu Facebook deruleaza o campanie prin care ofera posesorilor de iDevice-uri 15 melodii gratuite din iTunes Music Store pentru un simplu like pe Facebook. Cele 15 melodii pot fi descarcate numai din iTunes SUA deci trebuie sa aveti un cont in acel AppStore pentru a putea beneficia de gratuitate. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati aceasta pagina de pe Facebook, sa ii dati un like(trebuie sa aveti cont pentru asta) si veti primi un Redeem Code care trebuie introdus in iTunes AppStore SUA. Dupa ce introduceti acel cod vi se va descarca in calculator un album numit Made in Brooklyn. Ciudat este ca impreuna cu aceste melodii mie mi-au fost descarcate si versiunile pentru iPhone/iPad a Sacred Odyssey: Rise of Ayden.

Daca nu aveti un cont gratuit in US AppStore atunci aici aveti un tutorial care va invata cum sa faceti acest lucru. Nu stiu daca melodiile din acest album vi se par interesante insa aveti mai jos o imagine cu tot ce mi s-a descarcat mie.

 • PsyChopSsssS

  acum le iau si eu.Macar este ceva de ele?

 • razvanrazy

  ms de tip. le-am luat si eu acum, dar le-am luat direct pe ipad si nu am primit nici o aplicatie. e posibil sa nu-ti fi dat aplicatia gratuit ci sa o fi avut deja acolo 😛

 • brutalistu

  Awesome. Thx for the tip, man.
  Sunt alternative, rock si pop. Sunt OK…ish 🙂

 • @zaone: cred ca ai facut tu o confuzie in legatura cu Sacred Odyssey :). Iar legat de numarul de piese, vad ca tu ai downloadat 16, la fel si eu. Cred ca au strecurat inca una din greseala :).

  Multumim de info! Sper sa mai fie :D.

 • Ionut

  Unde vine mesajul cu redeem code? Pe facebook n-am primit nimic dupa ce am dat like.

 • @Marian Daniel: Nu am facut nici o confuzie, nu le aveam in download qeue inainte sa adaug acel cod, nu imi place Sacred Odyssey.
  @Ionut: Click pe Redeem Now.