Apple raporteaza profit mai mare decat Microsoft

Astazi Microsoft a anuntat rezultatele financiare pentru Q1 2011, compania realizand un profit de 5.23 miliarde de dolari, cu aproape 800 milioane de dolari mai putin decat Apple. Acum 6 luni s-a intamplat un lucru similar, Apple depasind pentru prima oara in 15 ani Microsoft in ceea ce priveste profitul incasat, totul datorita terminalului iPhone 4. Diferenta nu este extraordinar de mare, vorbim doar de aproape 16% diferenta intre cele 2 companii si nu putem decat sa felicitam compania Apple pentru realizare.

Apple a avut un sfert financiar usor sub asteptarile conducerii insa iata ca in final compania reuseste sa iasa in fata uneia dintre companiile rivale. In ceea ce priveste capitalizarea bursiera a companiilor, Apple a depasit Microsoft inca de la jumatatea anului trecut si dupa cum se prezinta situatia Microsoft nu o va intrece prea curand.

Articolul precedentVersiunea alba a iPhone 4 este mai groasa decat cea neagra
Articolul următorSamsung da in judecata Apple si in SUA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.