Prima Pagina accesorii Versiunea alba a iPhone 4 este mai groasa decat cea neagra

Versiunea alba a iPhone 4 este mai groasa decat cea neagra

23

Albul ingrasa, se aplica si la haine dar si la terminale iPhone pentru ca noua versiune alba a iPhone 4 este usor mai groasa decat cea neagra. Cei care au achizitionat deja versiunea alba a iPhone 4 au observat ca fata de versiunea neagra exista cativa milimetri diferenta si asta nu e un lucru bun. Cei care au cumparat terminalele spun ca diferenta este sesizabila insa probabil nu ar fi chiar atat de importanta daca nu ar fi existat o problema cu accesoriile. Unele carcase pentru iPhone 4 nu mai pot fi folosite cu versiunea alba din cauza grosimii mai mari.

A colleague of mine just picked up a 16 GB iPhone 4 in white. I was a bit surprised when I picked it up off his desk (I had my black 32 GB in my other hand at the same time) it immediately felt thicker.

Just picked up the white iPhone 4 and realized it doesn’t fit into my Incase slider case. It appears that Apple has increased the size of the plastic that borders the glass on both sides by about 1mm.

Problema cu grosimea are legatura cu carcasa din plastic a noului terminal si din pacate nu exista nici o solutie pentru carcasele incompatibile. Daca aveti in plan achizitionarea unui terminal iPhone 4 alb atunci aveti grija sa nu va treziti ca accesoriile sunt incompatibile.

UPDATE: Diferenta dintre cele 2 carcase este de 0.2 milimetri.