Versiunea alba a iPhone 4 este mai groasa decat cea neagra

Albul ingrasa, se aplica si la haine dar si la terminale iPhone pentru ca noua versiune alba a iPhone 4 este usor mai groasa decat cea neagra. Cei care au achizitionat deja versiunea alba a iPhone 4 au observat ca fata de versiunea neagra exista cativa milimetri diferenta si asta nu e un lucru bun. Cei care au cumparat terminalele spun ca diferenta este sesizabila insa probabil nu ar fi chiar atat de importanta daca nu ar fi existat o problema cu accesoriile. Unele carcase pentru iPhone 4 nu mai pot fi folosite cu versiunea alba din cauza grosimii mai mari.

A colleague of mine just picked up a 16 GB iPhone 4 in white. I was a bit surprised when I picked it up off his desk (I had my black 32 GB in my other hand at the same time) it immediately felt thicker.

Just picked up the white iPhone 4 and realized it doesn’t fit into my Incase slider case. It appears that Apple has increased the size of the plastic that borders the glass on both sides by about 1mm.

Problema cu grosimea are legatura cu carcasa din plastic a noului terminal si din pacate nu exista nici o solutie pentru carcasele incompatibile. Daca aveti in plan achizitionarea unui terminal iPhone 4 alb atunci aveti grija sa nu va treziti ca accesoriile sunt incompatibile.

UPDATE: Diferenta dintre cele 2 carcase este de 0.2 milimetri.

Articolul precedentAtentie la falsele solutii de jailbreak pentru iPad 2
Articolul următorApple raporteaza profit mai mare decat Microsoft
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.