USB Splitter foarte util pentru iDevices si Mac

Daca aveti un Mac atunci stiti ca USB-urile sunt o raritate pentru laptopurile comercializate de Apple iar daca aveti mai multe iDevice-uri situatia se complica. In imaginea de mai sus avem un fel de USB Splitter carepermite atasarea a 3 dispozitive si a unui iDevice intr-un singur slot USB a Mac/PC-ului nostru. Nu e un hub USB veritabil insa e o alternativa foarte buna pentru cei care au multe de conectat la USB-urile Mac-ului. Accesoriul costa doar 10$ si poate fi cumparat de aici. Partea proasta? Nu poate fi folosit si cu o tableta iPad.

Daca tot am scris articolul asta vreau sa imi recomandati un splitter audio pentru iPhone/iPad. Vreau un accesoriu care sa il conectez la portul audio de 3.5mm a tabletei iPad si in el sa conectez 2 seturi de casti. As vrea niste link-uri daca se poate.

Articolul precedentApple pe locul 4 in topul vanzatorilor de telefoane mobile
Articolul următorVideo: Google Talk = FaceTime pentru iOS
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.