Prima Pagina aplicatii Video: Fast Five disponibil in AppStore

Video: Fast Five disponibil in AppStore

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7-q_rlFTKIk[/youtube]

Ieri a fost lansat oficial filmul Fast Five, continuarea seriei Fast & Furious si desigur ca trebuia sa avem un joc in AppStore. De ceva vreme incoace se practica lansarea unor jocuri pentru iPhone impreuna cu lansarea oficiala a filmelor de actiune iar un film precum Fast Five nu putea sa ramana fara asa ceva. Jocul este produs si comercializat de Gameloft, costa mai mult decat un bilet la film insa nu este chiar atat de grozav pe cat pare in video. Am vazut ca multa lume nu e chiar atat de entuziasmata de el desi in AppStore costa 3.99€.

Nu l-am testat si nici nu intentionez sa o fac pentru ca nu ma atrage cu nimic, pare a fi doat o copie a Asphalt 6 si nimic mai mult.

Pretul initial:
Nume:
Fast Five the Movie: Official Game

3.99

Developer: Gameloft S.A.
Categoria: Games


Descriere: The explosive franchise built on speed is back with Fast Five, and this model comes fully loaded! Play as Brian O’Conner on the wrong side of the law and assemble an elite team of top racers. Get behind the wheel of your dream car to battle opponents in t…


Dimensiunea aplicatiei este: 440.9 Mb


 

 • Acum il descarc:)

 • L-am testat ieri si jocul lăsa de dorit ca si Infinity Blade ;)!!! Cui ii place drive Fast 🙂

 • sunnycatalin

  L-am descarcat si eu ieri dar nu prea isi merita banii.Prea…”simplu” cred si la grafica si la tot.
  Real Racing 2 se pare ca e cel mai tare,mi se pare cel mai bun joc pt iphone.

 • De acord cu voi. Real Racing rulez 😉

 • din punct de vedere al controlului, este foarte bine realizat, in nici un joc pe iphone nu am putut sa controlez asa de bine precum in asta, grafica e de kko, pretul destul de mare pentru asemenea joc. daca ar fi controlul asta in real racing 2 ar fi racing game-ul perfect.

 • adi

  io l-am cumparat acum 2 zile, pot sa zic ca mie imi place, are farmecul lui…pt cineva ca Gameloft ar fi simplu sa faca un mega ultra joc ca grafica si tot ce trebuie insa au si ei anumite restrictii 😉