iPhone 4, iPad 2 si o metoda de a viziona filme in format HD 720p in conditii bune

Acum cateva zile am scris un articol in care va intrebam care este cea mai buna metoda de a viziona filme in format HD 720/1080p pe o tableta iPad 2 sau pe un terminal iPhone. Atunci va spuneam ca nu am reusit sa fac acest lucru cu nici o aplicatie din AppStore si a trebuit sa folosesc AirVideo pentru a face conversie video live. Din comentariile lasate de voi am descoperit o aplicatie numita AVPlayer care spre uimirea mea ruleaza filme in format .mkv perfect spre deosebire de OPlayer sau Buzz Player care sunt absolut inutile la acest capitol.

Pe iPhone 4 aplicatia nu se descurca prea grozav, filmul merge destul de greu cu un oarecare lag insa pe tableta iPad 2 totul ruleaza absolut perfect fara nici cea mai mica problema. Am testat doar un .mkv in format 720p nu si un film in format 1080p deci nu stiu daca acel format va rula fara probleme pe iPad 2 desi ar trebui. Pentru mine AVPlayer HD a rezolvat problema cu vizionarea offline a filmelor in format HD asa ca voi renunta la AirVideo care imi ingenunchea laptop-ul cand vizionam un film.

Aplicatia costa 2.39€ si toata magia sta in decodarea hardware pe care o face multumita unor API-uri speciale. Practic aplicatia foloseste hardware-ul inclus in iDevice pentru decodare si nu software-ul, de aici si calitatea foarte buna a redarii video. Voi testa si pentru 1080p si voi reveni cu detalii.

Pretul initial:
Nume:
AVPlayerHD

2.39





Developer: EPLAYWORKS.Co.Ltd
 iPad Only
Categoria: Entertainment


Descriere: Do you enjoy watching videos on your iPad Do you hate not being able to because your iPad cannot support the video format Or do you hate the inconvenient and time-consuming hassle of trying to convert video formats to fit into one that your iPad can sup…


Dimensiunea aplicatiei este: 8.0 Mb


 

22 COMENTARII

  1. Si eu tot AVplayer HD folosesc pt iPad. Nu mai pierd timpul cu convertere. Merg subtitrari, dar nu recunoaste diacritice si nici cele cu extensia idx. Per total, merita cei 3$.

  2. Si eu il folosesc, merge bine, vede subtitrarile… mai are si posibilitatea de a trimite fisiere prin wi-fi. Sunt multumit 🙂

  3. Rezolutia ecranului iPad2 = 1024×768
    Rezolutia HD 720p = 1280×720

    Oare de ce merge bine un 720p mkv pe un ecran cu o rezolutie mai mica? 🙂 (768 pe orizontala, deci vezi 2 bare negre daca video are doar 720)