Video: Tableta anilor \’90 seamana atat de bine cu tableta anilor 2011

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JBEtPQDQNcI[/youtube]

Traim in 2011, avem peste 200 de modele de tablet PC-uri disponibile pe piata insa tehnologia a fost conceputa in 1994 si prezentata in clipul de mai sus. Ceea ce vedem noi acolo are 17 ani vechime insa prezinta atat de bine tehnologia folosita in tabletele disponibila astazi in magazine. Un ecran mare, un ecran touchscreen(cu stylus ce-i drept) posibilitatea de a accesa internetul de pe tableta, etc, tot ce avem si noi astazi. De ce a fost nevoie de 16 ani pentru lansarea unui produs care sa revolutioneze lumea si sa atraga atat de multi clienti?

Nimeni nu va putea da un raspuns clar la aceasta intrebare insa Microsoft si alte companii au incercat sa produca tablet PC-uri in aceasta perioada insa niciunul dintre produse nu s-a apropiat de succesul tabletei iPad. De altfel tableta prezentata atunci seamana in anumite aspecte cu iPad insa trebuie sa recunoastem ca produsul zilelor noastre este mult mai bun. So, a fost nevoie de 16 ani pentru ca tablet PC-ul sa aiba succes, oare ce urmeaza?

Articolul precedentSamsung da in judecata Apple si in SUA
Articolul următorPreturile de 0.99$ ucid industria jocurilor video
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.