iPhone 5 disponibil in 2 versiuni : standard si pro?

Asta e cel mai prost zvon pe care l-am citit eu vreodata despre vreun terminal iPhone insa veti auzi de el in zilele urmatoare asa ca iata despre ce e vorba. Stiti ca se zvoneste lansarea unui iPhone in toamna pentru ca Apple nu mai poate, nu ii mai tine, nu mai vor sa lanseze un iPhone acum, bla bla bla. Bun, aparent Apple comanda acum componente pentru iPhone 5 insa comanda 2 tipuri de componente, unele standard si unele de calitate foarte buna. Aparent aceste componente vor fi folosite la productia a 2 terminale, cele standard pentru un iPhone standard si cele de cea mai buna calitate pentru iPhone pro.

Our source says that Apple is ordering components of similar function, but some of them are the very best of what you can get right now.

While the rest of the ordered components are just the standard versions, Apple is also ordering better quality components of the same function. Our source says that both types of components wouldn’t go in one device together, which makes him believe Apple is up to something with a ‘pro’ version.

Cam asta se intelege din ce se explica acolo si sincer sa fiu mi se pare o tampenie. Adica Apple va folosi anumite componente de calitate standard intr-un telefon si componente de o calitate mai buna in altul, desigur fiecare telefon cu functii asemanatoare dar unul cu componente mai bune si cu anumite functii in plus. Nu se spune ce functii le vor desparti pe cele 2 terminale si de ce unul va avea componente mai bune si altul componente mai proaste. Intreaga poveste o aveti aici iar din punctul meu de vedere cineva a inghitit cam multe minciuni si le-a publicat pe net. Desigur ca totul are in centru si faptul ca Apple va lasa cele 2 terminale iPhone 5 in toamna, pentru ca in vara e prea devreme.