Angry Birds atinge 140 de milioane de descarcari

Angry Birds este fara discutie unul dintre cele mai populare jocuri de pe planeta fiind disponibil pe o multitudine de platforme atat mobile cat si desktop. Angry Birds a fost lansat pe platforma iOS la sfarsitul anului 2009 si pana in prezent a reusit sa salveze compania Rovio din „ghearele” falimentului dar totodata a reusit sa starneasca o manie mondiala. Haine, accesorii pentru iDevice-uri, prajituri,  accesorii de birotica, farfurii, stick-uri USB, agrafe, exista o multitudine de produse inspirate dupa personajele din Angry Birds si acesta este doar inceputul.

Rovio will soon be able to claim that its record-selling franchise is even bigger than the platform it started out on… The firm has revealed that total Angry Birds downloads now sit at 140 million, up 40 million on the 100 million milestone it passed in mid-March.

Multumita acestei notorietati jocul a fost descarcat de peste 140 de milioane de ori in doar 1 an si jumatate de la lansare si brandul Angry Birds este in top 3 cele mai copiate branduri din China. In luna martie aplicatia a fost descarcata de 40 de milioane de ori fiind descarcata de 1.2 milioane de ori pe zi. Acum aplicatia inregistreaza aproape 900.000 descarcari pe zi si pana la jumatatea anului probabil va ajunge la aproape 200 de milioane de descarcari.

Angry Birds este un fenomen dar daca o versiune noua nu va fi lansata in curand am impresia ca jocul va pierde rapid din popularitate.

Articolul precedentiPhone 5 disponibil in 2 versiuni : standard si pro?
Articolul următorIcy 1.4.7 beta 5 update disponibil
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.