Apple testeaza iOS 5 inca din martie pe toate iDevice-urile

Saptamana aceasta a aparut prima informatie care indica faptul ca Apple incepe sa testeze iOS 5 pe anumite dispozitive insa acum avem o confirmare a faptului ca Apple face acest lucru inca din luma martie. In imaginea de mai sus avem informatii oferite de un dezvoltator de aplicatii ai caror creatii sunt testate inca din martie pe iDevice-uri cu iOS 5 instalat. Observati ca pe 8 martie a fost inregistrat primul iPhone 4 cu iOS 5 si dupa aceea au inceput sa apara toate dispozitivele din oferta celor de la Apple. De la iPhone la iPod Touch si iPad 2 exista intrari pentru fiecare model in parte la diferite perioade de timp.

Faptul ca Apple testeaza iOS 5 inca din martie ne da de inteles ca, compania ar putea alege sa lanseze noua versiune a sistemului de operare inca din vara. Spuna asta pentru ca vorbim despre teste facute pe aplicatii disponibile in AppStore si vorbim despre teste care par a se fi intensificat in luna aprilie. Anul trecut prima versiune beta a iOS 4 a fost lansata in luna aprilie insa anul acesta vom vedea iOS 5 abia pe 6 iunie cand va avea loc WWDC si poate dupa aceasta conferinta vom avea si prima versiune beta a sistemului de operare.

11 COMENTARII

  1. E posibil sa il scoata ca sa nu mai aiba probleme cu utilizatorii, asa s-a renuntat si la 4.2 pentru 3G plus ca sunt mai putine dispozitive care ar trebui sa fie compatibile.

  2. Zaone scz de off topic dar tu pe ce retea esti? dak esti pe orange si suni la 415 o sa observi ca ai mai multi MB decat in abonament si nu numai eu am vazut asta ci toti prietenii mei cu orange.. eu de exemplu am 700 de MB in mod normal si acum am descoperit ca am 1400 MB