AVPlayer HD, iPad 2 si filmele in format 720p/1080p

Zilele trecute v-am prezentat AVPlayer HD drept aplicatia cu ajutorul careia am reusit in sfarsit sa ruleze filme in format 720p fara probleme pe tableta iPad 2. V-am promis atunci ca voi reveni cu informatii privind posibilitatea de a rula filme in format 1080p si va anunt de pe acum ca acest lucru nu este posibil. Daca filmele 720p ruleaza fara probleme, cele 1080p nu ruleaza atat de fluid, sunetul este uneori in concordanta cu imaginile insa din pacate framerate-ul este mic si filmul nu poate fi vizionat in conditii bune.

Aplicatia nu e facuta sa ruleze filme in format 1080p deocamdata si probabil nici nu va suporta acest lucru avand in vedere ca iPad 2 nu are hardware chiar atat de potent. Din pacate nici aplicatia nu e lipsita de probleme si spun asta pentru ca functia widescreen nu functioneaza cum trebuie.  Atunci cand comut aplicatia in widescreen mode filmul se reseteaza si trebuie sa il pornes/opresc de cateva ori pentru a rula corect altfel totul se blocheaza. In afara de aceste 2 mici probleme totul functioneaza corect si eu unul sunt multumit de banii cheltuiti pe aplicatie.

Pretul initial:
Nume:
AVPlayerHD

2.39





Developer: EPLAYWORKS.Co.Ltd
 iPad Only
Categoria: Entertainment


Descriere: Do you enjoy watching videos on your iPad Do you hate not being able to because your iPad cannot support the video format Or do you hate the inconvenient and time-consuming hassle of trying to convert video formats to fit into one that your iPad can sup…


Dimensiunea aplicatiei este: 8.0 Mb