Baterie externa pentru iPhone 4 la doar 10€

Sunteti in cautarea unei baterii externe pentru iPhone 4 de la care nu asteptati prea multe dar doriti sa fie ieftina? Daca da atunci poate acest produs vi se pare interesant in special prin prisma pretului la care este disponibil pentru achizitie. E o baterie externa care ar trebui sa aiba o capacitate de aproximativ 1000 mAh, adica putin peste 60% din bateria unui terminal iPhone 4. Bateria, nu are prea multa energie disponibila dar costa doar 10 euro, un pret indeajuns de mic, care va garanteaza ca puteti incarca jumatate din bateria telefonului vostru la nevoie.

Eu am acest model de baterie externa, nu are 1900 mAh ci in jur de 1100 – 1200 si imi incarca bateria terminalului iPhone 4 pana pe la 70% daca accesoriul e incarcat complet. Diferenta de pret dintre cele 2 produse este mica si aveti avantajul unei asteptari mai scurte. Baterie externa la pret mai mi de 10€ cu aceleasi specificatii gasiti cu greu.

17 COMENTARII

  1. E un pic mai maricica dar subtirica si finuta, pare facuta dintr-un material cu grip bun (mat cauciucat). Ma gandeam si eu ca e posibil sa nu aibe chiar 2000 mAh. Pot sa verific cumva dupa ce o iau cat are de fapt?

  2. Foarte utila jucaria am folosit-o 1 an pe 3Gs dar acum de cand am iPhone 4 si mi-am pus bumper imi vine greu sa-l scot mereu, defapt nu l-am scos niciodata ca sa-l incarc cu aceasta baterie. Trebuie sa-mi caut un prelungitor mama-tata, daca stie cineva pe unde as putea gasi asa ceva?