DataDeposit face backup online pentru aplicatiile tale

DataDeposit este o noua aplicatie lansata recent in Cydia pe care orice posesor de iDevice ar trebui sa o aiba in propriul terminalul propriu.  DataDeposit ne permite sa facem backup pentru aplicatiilor noastre insa vorbim despre un backup salvat online si nu in calculatorul nostru. Aplicatia are integrate API-urile Dropbox unde salveaza automat datele din aplicatiile noastre si de unde le poate instala inapoi dupa ce face restore. Desigur ca trebuie mai intai sa aveti un cont pentru Dropbox pe care trebuie sa il introduceti in aplicatie pentru a se face automat conectarea la el.

Dupa ce faceti conectarea pur si simplu alegeti aplicatia dorita, si ii faceti backup. Salvarea se face aproape imediat si puteti fi siguri ca acel backup nu dispare daca faceti restore. Dupa restore instalati din nou aplicatiile voastre, instalat iari DataDeposit si repuneti backup-ul facut pentru a avea parte de setarile dinaintea de restore, de progresul din joc, de tot ce aveti nevoie. Acum nu mai pierdeti datele salvate intr-un joc dupa ce faceti restore ci puteti continua totul fara nici o problema. Daca jucati Angry Birds si faceti un backup inainte de restore, dupa restore puneti backup-ul din DataDeposit si continuati jocul de unde ati ramas inainte de restore. Partea buna este ca puteti accesa datele salvate direct din contul vostru Dropbox si le puteti descarca in calculator de acolo sau le puteti transfera pe alt iDevice.

Din cate imi dau eu seama se salveaza doar datele pentru aplicatiile instalate din AppStore. DataDeposit este gratuita in Cydia si va recomand sa o incercati.

7 COMENTARII

  1. E buna cand nu mai poti sa faci backup in itunes(am patit-o de 3 ori) si e neaparat restoru din diverse motive, in rest eu unul n-am patit niciodata sa nu faca backup la salvari