Samsung Galaxy S II inregistreaza de 2 ori mai multe comenzi decat iPhone 4 in Coreea

Coreea de Sud, o tara in care terminalele iPhone 4 au inregistrat vanzari foarte mari in trecut, pare a se orienta catre Samsung Galaxy S II, cel mai nou smartphone high-end lansat de Samsung. Operatorii de telefonie mobila din Coreea de Sud au inregistrat pre-comenzi totalizand peste 200.000 de unitati fata de doar 110.000 unitati iPhone 4 pre-comandate in luna august a anului trecut. Coreenii sunt in cautarea unui smartphone acum si Samsung Galaxy S II i-a convins sa scoata din buzunar cateva sute de euro.

Sincer sa fiu sunt uimit de cerererea pe care o inregistreaza Samsung Galaxy S II insa sunt bucuros pentru ca asemenea competitie este foarte benefica pentru noi. Daca vanzarile pentru iPhone 4 scad Apple va fi nevoita sa scoata un iPhone 5 care sa uimeasca din toate punctele de vedere. Probabil in vara voi spune ca iPhone 5 a inregistrat pre-comenzi mai mare decat Samsung Galaxy S II care a ridicat stafeta la un nou nivel.

Articolul precedentNoua linie iMac lansata de Apple
Articolul următorVideo: SpyPic fa poze fara ca nimeni sa afle
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.