Prima Pagina aplicatii Video: SpyPic fa poze fara ca nimeni sa afle

Video: SpyPic fa poze fara ca nimeni sa afle

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tHux4CO-oKU[/youtube]

SpyPic este o aplicatie foarte interesanta disponibila in AppStore care permite utilizatorilor de iDevices sa faca poze “pe ascuns”. Aplicatia este special conceputa astfel ca atunci cand o deschidem se activeaza automat camera terminalului nostru insa pe ecran nu sunt afisate imaginile de la camera. Desi camera este activa, pe ecran putem afisa orice screenshot facut in prealabil pe terminalul nostru. Spre exemplu, face un screenshot la o pagina web, il setam in aplicatia SpyPic si atunci cand o deschidem apare acel screenshot insa daca apasam oriunde pe ecran facem o poza.

Aplicatia ne permite sa modificam transparenta imaginii afisate pe ecran printr-un simplu swype astfel incat sa vedem ce poza face. Daca nu vreti ca vreo persoana sa vada ce poza faceti voi lasati pu si simplu imaginea aceea pe ecran, indreptati terminalul spre locul pe care doriti sa il pozati si apasati pe ecran. SpyPic e foarte utila pentru cei care vor sa faca poze fara ca altcineva sa afle. SpyPic e disponibila in AppStore pentru 1.59€.

Pretul initial:
Numele:
SpyPic

1.59

Developer: Imaginary Feet, LLC
Categoria: Photography


Descriere: Have you ever wanted to take a picture but didnt want to be so obvious SpyPic is the BEST app for that. FEATURED IN THE WSJ!

SpyPic is a surprisingly good camera app for taking stealth pictures, especia…


Dimensiunea aplicatiei este: 13.3 Mb


 

  • AllexChyu

    o inventie foarte tampita. de parca persoana spre care indrept telefonu vede ce e pe ecran …

  • vazusem imagini funny cu oameani care faceau poze pe sub fuste :))

  • mih_i

    Sunt muzee unde nu te lasa sa faci poze la tablouri si atunci te faci ca vorbesti la telefon si faci poza. Asta daca ajungi la Louvru si vrei sa o imortalizezi personal pe MonaLisa sau la BuckingamPalace in interior.

  • La louvru te lasa sa o pozezi pe Monalisa, numai sa nu ai aparat profesional.