Apple informeaza AT&T ca nu va lansa un nou model de iPhone in vara?

Zvonuri privind amanarea lansarii noului model al iPhone exista “pe toate drumurile” insa acesta nu are in spate surse oficiale sau persoane care ar fi 100% de incredere. Informatia vine de la un reprezentant al unui Call Center AT&T care ar fi spus unui client ca Apple ar fi anuntat AT&T ca nu va lansa un nou model de iPhone in vara. In mod normal in iunie AT&T modifica data la care clientii puteau cumpara un nou iPhone la pret subventionat iar clientul din aceasta poveste a sunat sa intrebe in legatura cu acest lucru. Desigur ca reprezentantul AT&T care i-a spus de informatia venita de la Apple i-a spus si ca aceste date nu vor fi schimbate deocamdata.

Apple has informed us that they do not plan to release the iPhone in the June to July timeframe, though there will be a newer version in the future. Unfortunately, we have not been given a release time for the new phone. We will release this information on our website when it is available to us.

Chiar daca ar fi adevarata informatia, ea vine de la o persoana care lucreaza la un call center deci nu putem avea 100% incredere in ea pentru ca persoanele din call centere nu au acces la asemenea informatii inainte ca ele sa devina publice. Daca Apple va decide sau nu sa lanseze noul iPhone abia in toamna vom afla 100% sigur la WWDC 2011.

2 COMENTARII

  1. “Daca Apple va decide sau nu sa lanseze noul iPhone abia in toamna vom afla 100% sigur la WWDC 2011” – sau poate nici acolo: poate se va vorbi numai de software și vor fi evitate răspunsurile pe partea de hardware, așa încât nu vom ști dacă noul model va veni în august, în septembrie, sau la anu’.