Apple va implementa noi functii in aplicatia Maps din iOS

Nu e o noutate faptul ca Apple intentioneaza sa dezvolte functionalitatea aplicatiei Maps din iOS mai ales ca este una dintre cele mai simple aplicatii native de navigare disponibile. Apple a postate cateva anunturi pentru angajarea unui dezvoltator de aplicatii de navigatie si o recenta oferta de munca publicata de Apple vine sa intareasca ideea extinderii functionalitatii aplicatiei. Multa lume se asteapta ca Apple sa implementeze in iOS 5 un sistem de turn-by-turn navigation in principal pentr ca Google ofera deja asa ceva nativ in Android.

Come work for the team that revolutionized the mobile technology industry as it continues to define what computing looks like in a post-PC era. The Maps team is looking for a proactive and hardworking software engineer to join our team. Along with excellent skills in object-oriented software design and programming, the successful candidate will have real-world experience developing sophisticated user interfaces. Excellent communication skills are also a must, as you will be collaborating closely with Apple’s peerless human interface team to add new and innovative features.

Oferta de munca a celor de la Apple se adreseaza celor interesati sa lucreze la o aplicatie Maps cu functii inovative si UI sofisticat, deci in viitorul apropiat vom vedea “o noua fata” a aplicatiei Maps. Acum aplicatia Maps din iOS folosestei sistemul Google Maps insa ar fi mult mai bine daca Apple ar folosi un sistem propriu de cartografiere cu harti preinstalate in iOS. Pana una alta iOS 5 se anunta a fi foarte interesant, ramane de vazut daca va fi asa sau nu.