Apple ar putea schimba senzorii de lumina ambientala din iPhone

iPhone 4 a avut destul de multe probleme cu senzorul de proximitate insa pana acum nu s-a discutat chiar deloc despre senzorul pentru lumina ambientala. Acest senzor al terminalului iPhone modifica luminozitatea ecranului in functie de puterea luminii din locul in care ne aflam. Apple se pare ca nu este prea multumita de modul in care se comporta acesti senzori pentru lumina ambientala si ar fi in cautarea unui nou furnizor de componente. Informatia vine de la Digitimes care sustine ca firma Capella ar putea furniza viitorii senzori pentru lumina ambientala a celor de la Apple.

“Capella, which ships over one million ambient-light sensors to HTC a month currently, has reportedly delivered its products to Apple for verification as the ambient-light sensors currently used by the iPhone 4 have been criticized for some problems.”

Desigur ca e putin probabil sa vedem o schimbare pentru terminalele iPhone 4 insa exista sanse ca iPhone 5 sa aiba senzori noi. Eu unul nu am avut probleme de nici un fel cu acesti senzori, voi?