iOS 4.3.3 – ce trebuie sa stii

Incepand de aseara avem iOS 4.3.3 disponibil in iTunes pentru majoritatea iDevice-urilor noastre. Aceasta noua versiune a sistemului de operare a fost lansata special pentru a rezolva problemele cu logarea locatiilor utilizatorilor. In informatiile oficiale publicate de Apple aceasta este singura modificare adusa sistemului de operare insa nu e singura. Eu am reusit sa instalez iOS 4.3.3 pe un iPhone 4 caruia i-am si facut jailbreak aseara folosind tutorialul acesta.

Pot spune ca iOS 4.3.3 aduce un spor de performanta, cel putin la mine s-a observat acest lucru deoarece telefonul functioneaza mai bine, a disparut lag-ul din meniuri si parca Safari incarca paginile ceva mai repede. Despre autonomia bateriei nu va pot spune nimic deocamdata pentru ca am abia 12 ore de cand am instalat iOS 4.3.3. In afara de performanta nu am observat vreo alta modificare, practic intre iOS 4.3 – 4.3.3 nu exista modificari ale sistemului de operare. Apple a lansat 3 versiuni ale iOS in care a rezolvat probleme si nimic mai mult. Pe iPhone 4 baseband-ul a ramas 04.10.01, aici aveti dovada.

Din punctul meu de vedere pe iPhone 4 merita update-ul la iOS 4.3.3 deoarece aduce un spor de performanta sesizabil si rezolva problema cu logarea locatiilor.