CastleRama – cel mai nou tech demo bazat pe Unreal Engine 3

Va mai aduceti aminte de Epic Citadel, primul demo tehnologic pentru Infinity Blade bazat pe motorul grafic Unreal Engine? Daca da atunci Castlerama vi se va parea familiar deoarece repezinta practic acelasi lucru insa vorbim despre un mediu complet nou si grafica usor imbunatatita. Acest demo tehnologic a fost lansat de o companie care va scoate cel mai probabil si un joc cu grafica facuta pe baza motorului grafic Unreal Engine. Partea buna este ca din punct de vedere grafic pare a fi peste Infinity Blade, partea proasta e ca pe iPhone 4 mergea cam greu cand ridicam “privirea” spre cer.

Castlerama poate fi descarcata gratuit din AppStore si este o aplicatie universala.

Pretul initial:
Nume:
Castlerama

Gratuit





Developer: Michele Bohm
Universala
Categoria: Entertainment


Descriere: Castlerama takes you on a photorealistic walk through a beautiful, detailed and accurately lit 3D setting. Merging real and imaginary elements, it draws inspiration from the charming town of Assisi, in Italy. You are left to find your own way around by to…


Dimensiunea aplicatiei este: 244.2 Mb


 

4 COMENTARII

  1. Mariusg, din cate observ link-ul tau este in engleza. Zaone scrie in romana pentru romani, nu toti stim engleza. Nu vad de unde copy paste, poate doar dorinta ta de a te afla in vorba. Stima Zaone pentru ceea ce faci.

  2. Sunt unii care nu ma prea iubesc si mananca de pe jos. Nu prea are legatura ce a vazut el prin alte parti cu ce am scris eu, mai ales ca nici nu stiam de site-ul respectiv da ma rog. Am devenit incomod pentru unii, asta e bine.