Prima Pagina aplicatii Twitter 3.3.4 update disponibil in AppStore, tu ce aplicatie pentru Twitter folosesti?

Twitter 3.3.4 update disponibil in AppStore, tu ce aplicatie pentru Twitter folosesti?

Aseara aplicatia Twitter pentru iOS a fost actualizata, versiunea 3.3.4 fiind lansata in AppStore. In acest update Twitter s-a concentrat desigur pe rezolvarea bugurilor existente si pe imbunatatirea UI-ului insa a inclus si posibilitatea de a deschide link-uri direct din mesaje. Acestea sunt singurele 3 noutati aduse de aplicatie si e bine sa faceti update-ul pentru ca probabil a fost imbunatatita si compatibilitatea cu iOS 4.3.3 lansat zilele trecute.

Twitter este una dintre cele mai bune aplicatii pentru administrarea contului de pe Twitter insa nu este singura. Avem Tweetdeck(cumparat recent de Twitter), TweetBot, Osfoora plus multe multe altele. Eu folosesc aplicatia Twitter pentru ca mi se pare cea mai simpla, voi ce folositi?

Pretul initial:
Numele:
Twitter

Gratuit

Developer: Twitter, Inc.
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: Follow your interests: instant updates from your friends, industry experts, favorite celebrities, and whats happening around the world. Get short bursts of timely information on the official Twitter app fo…


Dimensiunea aplicatiei este: 6.2 Mb


 

 • Echofon folosesc si luasem si TweetBot, dar e o varza. De fiecare data cand inchid TweetBot de tot din multitasking, cand il redeschid, e ca si cum n-a fost deschis de 1-2 zile.
  Echofon mi-ar place sa fie mai interactiv ca si TweetBot, in rest e foarte ok.
  Aplicatia oficiala n-am incercat niciodata, poate o s-o incerc acuma sa vad ce-i poate pielea.

 • TweetBot

 • Poison

  Folosesc doua aplicatii de twitter. In primul rand, aplicatia oficiala o folosesc pentru ca poate trimite notificari push, dar in paralel cu TweetBot, in care intru zilnic.

 • Mankid40

  Twitter.

 • Mutu

  Eu folosesc SmartTweets. E cam la fel de simplu ca si Twitter-ul normal. Nu inteleg tweetbot sau celalalte chestii.. complicatii pentru un lucru atat de simplu. 🙂

 • Echofon si cateodata aplicatia oficiala. Care e faza ca a cumparat twitter tweetdeck ?! pt ce ?