Prima Pagina Apple Vizioneaza online toate cele 66 de reclame Mac vs PC facute de...

Vizioneaza online toate cele 66 de reclame Mac vs PC facute de Apple

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=48jlm6QSU4k[/youtube]

Mac vs PC a fost una dintre cele mai apreciate campanii publicitare derulate de Apple pana acum si sunt sigur ca nu ma veti contrazice. Nu mai putin de 66 de spoturi publicitare cu Justin Long(Mac) si John Hodgman(PC) au fost publicate de-a lungul anilor iar site-ul Adweek le are listate pe toate. Pentru nostalgici e o metoda buna de revedea spotul publicitar care poate i-a motivat sa cumpere un Mac si sa renunte la PC, pentru restul e un loc de unde pot invata cum sa faca o campanie publicitara reusita.

Eu unul am fost destul de dezamagit sa aflu ca aceasta campanie s-a incheiat insa presupun ca Apple va face altele cel putin la fel de interesante in viitor.

  • Tigris Regalis

    Delicious! Cel mai tare clip, care m-a influențat decisiv înspre Mac, mi s-a părut a fi #23 “Security”, este practic chintesența comparației dintre PC și Mac – ca să faci ceva cu un PC trebuie să dai o luptă enervantă cu sistemul de operare care se tot bagă în seamă (nu numai cu UAC, ci și cu tot felul de notificări, splash-screen-uri și mesaje enervante, deseori criptice) și te distrage mult prea des (și persistent!) de la ceea ce vrei într-adevăr să faci. La Mac nici nu observi sistemul de operare, totul este super-intuitiv și merge fără să-ți bați capul cu probleme și artificii de tot soiul.

  • Tigris Regalis

    @sebastian: ROFL! Pe-ăsta nici măcar nu mi-l aminteam, a fost o surpriză plăcută, super tare! 😀

  • Andrei

    asa e…ce e mai nasol e ca majoritatea dintre noi avem pc :)) …aa si editam in pc ce filmam cu iphone ul :)) ..