1.5 comenzi pe minut pentru iPhone 4 alb la Orange Romania

Aseara, la doar o saptamana dupa lansarea internationala a versiunii albe a terminalului iPhone 4, Orange Romania a lansat abonamentul Pantera alba(in editie limitata) impreuna cu terminalul iPhone 4 alb. Desi lansarea a avut loc la ora 0:00 un reprezentant al companiei Orange a publicat pe Twitter o informatie destul de interesanta privind numarul de comenzi inregistrate. Intre 0:00 si 0:15(ora publicarii tweet-ului) s-au inregistrat in jur de 1.5 comenzi pe minut pentru iPhone 4, destul de putin as zice eu pentru Romania.

Important este ca s-a publicat o cifra privind vanzarile, lucru pe care Orange nu l-a facut pana acum in ceea ce priveste terminalul iPhone, indiferent de model. iPhone 4 alb este in continuare disponibil numai in magazinul online numai in versiunea de 16 GB insa daca il cumparati cu abonamentul Pantera alba aveti 20% reducere la plata abonamentului pana la sfarsitul anului plus internet fara limite de viteza sau GB.

Stiu ca aseara 2 dintre vizitatorii iDevice.ro si-au cumparat cate un iPhone 4 alb, mai sunt si altii? Terminalele iPhone 4 albe comandate acasa ar putea fi livrate sambata iar cele comandate in Shop-uri vor ajunge undeva in cursul saptamanii viitoare.

In magazinele fizice terminalul ar putea fi disponibil in saptamanile viitoare.

21 COMENTARII

  1. Am vorbit cu Orange pentru livrare si mi sa zis ca inca nu s-a livrat comanda, dar oricum daca se trimite azi nu va ajunge numai saptamana viitoare ca Cargus nu lucreaza sambata.

  2. Salut , si eu am comandat unul de dimineata.
    Astept un mail pentru confirmarea zilei de livrare in shop , la telefon a aproximat ca pe miercuri ar fi .
    Sunt nerabdator 🙂

  3. La abonamentul Pantera 29 pe care l-am facut azi,impreuna cu Iph 4 alb,spune asa pe site-ul orange :Au fost create pentru a-ti permite sa folosesti la maxim functiile acestui telefon extraordinar. Abonamentele includ minute, mesaje scrise si multimedia, dar si trafic national de date pentru a accesa internetul si contul personal de e-mail.
    Cum adica trafic national de date?Nu pot accesa si alte pagini din afara,decat cele din romania???Este internet unlimited doar pentru siteurile romanesti???@Zaone,daca ne poti explica please!

  4. @ Adi. Trafic national, inseamna ca poti sa folosesti telefonul pentru internet pe orice pagina cu conditita ca accesarea sa se faca din interiorul Romaniei, prin intermediul retelei Orange.
    Mai exista si trafic international/ roaming, cand folosesti telefonul in strainatate pt a intra pe net prin intermediul unui operator locat, partener Orange.

  5. @Adi
    Trafic national inseamna trafic folosit in limita granitelor Romaniei, nu si in roaming. Deci poti sa intri pe ce pagina vrei tu atat timp cat esti in tara. Daca esti in roaming sunt alte tarife pentru internet. Asta stiu eu, daca gresesc sa ma corecteze cineva.

    Sorry, a mai raspuns cineva inainte

  6. @Adi
    National, adica folosit in tara, caci in afara tarii intra pe roaming si costa enorm.
    @Zaone
    Am incheiat saptamana trecuta un contract pentru Pantera 29 si mi-au zis ca am trafic nelimitat. Care e diferenta dintre traficul nelimitata din Pantera Alba si cel din Pantera banala si plictisitoare (pentru amarastenii care au I4 negru)? Daca este vreo diferenta ma duc si le arunc in aer sediu’! 🙂

    L.E. observa ca-s al treilea care i-a raspun lui Adi. Imi cer scuze pentru redundanta, dar cand m-am apucat eu sa scriu comment-ul, nu raspunsese nimeni

  7. Daca luai Pantera alba cu iPhone 4 alb pana la 12 nu aveau limita de trafic si nu-ti scadea viteza. La pantera ta dupa 1 GB consumat viteza scade la 256kbps.

  8. Mi-au scris si mie , se pare ca pe 15.05 adica joi voi avea telefonul in Orange shopul ales.
    Ceea ce m-a deranjat , inca nu am discutat cu ei, este ca nu au mentionat de depozitul de 500RON ce poate fi dedus din facturi doar dupa 6 luni.
    Asa sunt toate contractele pentru iPhone ?!
    Poate sa-mi raspunda cineva care a facut innainte contract , va rog !

  9. Am facut eu saptamana trecuta un abonament nou (Pantera 29, special pentru iPhone) si nu am vorbit de/facut niciun depozit

  10. Va rog sa ma ajutati! Vreau sa imi fac un abonament la Orange pentru Iphone 4, Pantera 12 cu optiune Mysmartphone (500 MB) cum se misca netul? Se misca acceptabil adica daca intru pe facebook, twitter, etc merge bine sau stau 1-5 min pana se incarca? Multumesc!