Cum sa rezolvi eroarea 3194 in timpul unui restore la iOS 4.3.3

Ieri serverele Apple au avut probleme cu activarea terminalelor si pornirea restore-ului insa nu au fost singurele deoarece serverele lui saurik nu permiteau utilizatorilor sa faca restore la iOS 4.3.3 chiar daca aveau SHSH salvat. Problema nu a fost rezolvata inca de saurik insa ea a fost intalnita de cei care au incercat sa faca restore la iOS 4.3.2 imediat dupa lansarea solutiilor de jailbreak deci nu e chiar noua. Pana rezolva saurik problema iata cum puteti scapa de eroarea 3194 cand faceti restore la iOS 4.3.3. Aceasta rezolvare se aplica NUMAI pentru iOS 4.3.3 nu si pentru alte versiuni ale iOS!

Descarcati TinyUmbrella de aici, porniti programul(asigurati-va ca aveti Java instalata), selectati tab-ul Advanced si debifati optiunea Set Hosts to Cydia on Exit apoi apasati Apply Changes. Dupa ce aplicati modificarea resetati calculatorul vostru si cand reporneste veti putea face restore la iOS 4.3.3 fara probleme.

Aceasta rezolvare functioneaza atat pentru ceicu Mac OS X cat si pentru cei cu Windows.

31 COMENTARII

 1. Apropo de erori la itunes, o problema cu billing info sa bag codu de la card pt ca acum nu mai pot downloada nimic,iar eu stiu ca pe card sunt bani in cont.
  S-a mai confruntat careva cu astfel de erori.
  Ms.

 2. Da Catalin…eu ma confrunt cu problema asta destul de des. Da-i sign out la AppStore din terminal, si intra de mai multe ori din iTunes. Ai cumparat o aplicatie si n-ai avut suficient credit. Ai ramas “dator”. Isi revine, stai linistit, in vreo 2-3 zile, pana se actualizeaza modul de efectuare a platii. Viramentele sunt de vina.

 3. Merci Zaone,a mers de minune acum vreau sa ii fac si jailbreak cu ce pot sa fac untethered ai incercat cu redsn0w merge bine nici un bug?

 4. Am facut exact ce este scris acolo sus :
  1. am downloadat tinyumbrella
  2. am debifat casuta
  3. am salvat
  4. am dat restart la calculator

  Si apoi cand dau restore imi apare aceeasi eroare 🙁
  Ce pot sa fac? sau am facut ceva gresit?
  Merci

 5. am incercat ce e scris in tutorial nu am mers. M-am dus la alt pc unde iarasi nu a mers, nu mai stiu ce sa fac. Am un iphone 4 la care i-am facut restore la 4.3 si dupa i-am aplicat backupu de la un 3gs care avea cydia si shsh salvate. Eu incerc sa-i fac update la 4.3.1 luat de pe iclarified dar nu merge. Nici la 4.3.3 nu merge, aceasi eroare mereu. multumesc pentru ajutor

 6. sal, pe celalalt pc nu era tiny umbrella, atunci instalasem prima oara itunes. nu am restartat nimic. Cand am vazut ca nu merge nici de acolo am adaugat hostu lui saurik sa ii faca bypass la verificare dar tot nu a mers. Laptopul meu l-am resetat dupa ce am folosit tiny umbrella dar degeaba

 7. de 5 zile ma chinui sa fac update la un 3GS/4.1 la 4.3.3 si tot cu eroarea 3194 ma intalnesc. deja nu mai stiu ce sa fac.. am incercat tot, tinyumbrella, modificere hosts, ce mai pot face ca sal fac sa mearga?

 8. Error 3194: Resolve error 3194 by updating to the latest version of iTunes. “This device is not eligible for the requested build” in the updater logs confirms this is the root of the issue. For more Error 3194 steps see: This device is not eligible for the requested build above……asta era raspunsul….acum uita-te in tabelul lui Zaone si vezi ce ai de acolo pt ceea ce vrei sa faci tu…adica daca ai ituns-ul si restul pt versiunea care vrei sa o instalezi..succes..:))

 9. credema ca am incercat tot de pe toate site-urile si toate programele, mai putin reinstalarea de windows, am incercat tot ce scrie mai sus, cu tinyumbrella si etc… daca aveti altceva sunt numai urechi!

 10. inclusiv ai dat restart la comp dupa dezinstalare si reinstalare a ituns-ului?incearca pe alt comp sau reinstaleaza wind…

 11. daca ai fi din Timisoara te-as fi ajutat cu cea mai mare placere,incearca si ce ai spus tu, sau daca ai alt comp la dispozitie folosestel…

 12. salut salut ma poti ajuta si pe mine,i-am dat restore la un iphone 4 si imi apare eroarea 3194.am schimbat la host .si degeaba…nu mai gasesc rezolvare nicidecum.se poate sa fie si din cauza la pc?am vista pe el.

 13. Am citit acelasi articol pe o groaza de site-uri. La toate scrie ca trebuie apasat apply dupa ce debifezi. Eu nu gasesc nici un apply. In plus nu scrie nicaieri daca trebuie sau nu apasat Start TSS Server. Ma puteti ajuta ?