Rovio Mobile nominalizata pentru 3 premii la conferinta Develop Awards

In fiecare an are loc Develop Awards, o conferinta in care marile nume ale industriei dezvoltatoare de jocuri sunt premiate pentru succesul avut in ultimul an. Anul acesta Rovio Mobile, dezvoltatorii celebrei serii Angry Birds, au fost nominalizati la nu mai putin e 3 premii si cred ca e mai mult decat justificata prezenta lor acolo. Angry Birds s-a transformat dintr-un joc intr-un fenomen social, barierele virtuale au fost depasite prin fabricarea de jucarii, tricouri, accesorii, etc, Angry Birds este un brand recunoscut international.

In aceasta idee Rovio Mobile a fost nominalizata la urmatoarele 3 premii : Best Use of a License or IP, Best Indie Studio, Best Handheld Studio. Conferinta va avea loc pe 20 iulie in Marea Britanie si cred ca Rovio merita cel putin 1 premiu pentru modul in care a schimbat industria jocurilor pentru platforme mobile.

1 COMENTARIU

  1. Pai merita baietii de la Rovio Software premiul cel mare. Un succes de necontestat. Asa se face treaba: salvezi compania de la faliment cu un produs inovator care produce isterie in lume. Asta da industrie! Bravo lor si multa bafta!