Apple depaseste Google si devine cel mai valoros brand din lume!

4 ani de zile Google a detinut primul loc in topul celor mai valoroase brandul din lume insa 2011 e anul companiei Apple al carei brand a fost catalogat drept cel mai voloros din lume in topul Brandz. Conform Brandz, brand-ul Apple valoreaza nu mai putin de 153 miliarde de dolari adica ceva mai putin de jumatate din valoarea capitalizarii bursiere a companiei. Topul Brandz a fost facut de celebra agentie internationala de statistica privind brand-urile Millward Brown care a studiat felul in care sunt percepute brand-urile celor mai mari companii din lume.

Apple is breaking the rules in terms of its pricing model,” he told Reuters by telephone. “It’s doing what luxury brands do, where the higher price the brand is, the more it seems to underpin and reinforce the desire. Obviously, it has to be allied to great products and a great experience, and Apple has nurtured that.

Atentia la detalii in ceea ce priveste constructia produselor si prezenta puternica in domeniul corporatiilor au ajutat Apple sa depaseasca Google pentru prima data in ultimii 4 ani de zile. Pentru 2011 Apple este cel mai valoros brand din lume si cred ca anul viitor va pastra aceeasi pozitie avand in vedere ca de cativa ani incoace iDevice-urile sunt cele mai cautate dispozitive de pe planeta.