Prima Pagina Apple Iata cum putea fi implementat sistemul de update-uri OTA pentru iPhone

Iata cum putea fi implementat sistemul de update-uri OTA pentru iPhone

Saptamana trecuta vorbeam despre posibilitatea implementarii unui sistem pentru update-uri wireless sau over-the-air pentru iDevices si cineva s-a gandit sa faca un concept al posibilei impelementari in iOS. In imaginile din articol avem o integrare destul de interesanta a acestui sistem in iOS si e posibil ca Apple sa faca la fel daca se va decide sa il implementeze. Am primi notificari in lockscreen cand apare o versiune noua a iOS, insa notificarea va arata altfel, am primi un push pe ecranul principal iar instalarea acestei noi versiuni a iOS are necesita logarea cu un Apple ID.

Descarcarea pachetului cu update-ul s-ar face direct in terminal unde ar fi afisate si noutatile aduse de el. Sistemul e interensat si cred ca ar putea ajunge pe iDevice-uri sub forma aceasta.

 • Calin Ianchis

  Asta ar presupune sa ai si spatiul necesar si spatiul pentru putea fi descarcat update-ul si apoi instalat, nu?

 • Vali

  Nu cred ca o se intample asta pt ca o sa fie acuzati ca i-au copiat pe google

 • Sa descarc aproape 700 MB prin 3G-ul de la Cosmote, care la mine in oras nu duce mai mult de 512 Kbps, e chin. Pe mine nu ma ajuta cu nimic.

 • B06DAN

  Daca va fi implementat acest sistem vor fi multi utilizatori care vor da accept din greseala si nu vor putea face jailbreak sau isi vor pierde pisibilitatea de a mai decoda cu ultrasnow prin modificarea basebandului

 • jonny

  Intradevar sunt multe care nu ne sunt pe plac, dar oricum cand intri la AppStore nu Mai platesti a doua oara aplicatia ceea ce e ok, cat despre numere de telefon si alte noticeuri nu cred ca e treaba celor de la apple oricum..Nu ne trateaz─â ei bine dar nici chiar atat de rau