Video: Integrame Lite disponibila in AppStore

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h6mElw4Mh7g[/youtube]

Astazi a aparut in AppStore versiunea Lite a aplicatiei Integrame dezvoltata de Victor, omul care ne-a adus si aplicatia pentru iDevice.ro. Versiunea lansata de el acum are aceleasi functii precum versiunea normala insa veti avea posibilitatea de a juca mai putine careuri decat in versiunae full. Daca achizitionati versiunea full direct in Integrame Lite beneficiati de o reducere de 0.8€ fata de pretul din AppStore, deci veti achizitiona aplicatia cu 1.59€ in loc de 2.39€.

Iata ce ne ofera Integrame Lite :

Integramele constituie un fenomen pe piața revistelor de divertisment. Ele sunt un adevărat exercițiu mental care oferă dezlegătorilor teste de cultură generală, relaxare, confirmarea şi îmbogățirea cunoştințelor în diverse domenii.

Aplicația “Integrame” aduce acest fenomen pe iPhone/iPad-ul dvs., oferind în această versiune 90 de careuri de cea mai bună calitate dintr-o gamă foarte variată de subiecte cum ar fi muzică, geografie, literatură, sport, animale, personalitați, istorie, etc.. organizate pe 3 grade de dificultate (începator, mediu, avansat).

Alte facilitați:

– opțional confirmarea răspunsurilor
– opțional oferirea soluțiilor
– setări fonturi, culoare şi mărime litere
– clasament online GameCenter
– multitask, grafica iPhone 4 retina display
– integrare Facebook: arata-le prietenilor scorul obtinut

Aplicatia este universala si poate fi descarcata gratuit din AppStore. Va recomand sa o incercati, e o metoda foarte buna de a petrece timpul liber si e cea mai buna aplicatie cu integrame din AppStore.

Pretul initial:
Numele:
Integrame free

 

Gratuit

 





Developer: Victor Campeanu
Universala
Categoria: Games


 

Descriere: ***** Integrame Free v ofera posibilitatea de a completa cteva careuri pentru a cunoate experiena integramelor pe iPhone/ iPad-ul dvs. Dac v place aceast experien putei activa toate cele 90 integrame din a…

 


Dimensiunea aplicatiei este: 11.4 Mb