IM+ Pro 5.0 disponibil, aduce functia de cautare a vecinului

IM+ Pro este una dintre cele mai bune aplicatii de instant messaging disponibile pentru iDevices si ieri a fost actualizata la versiunea 5.0. Noua versiune aduce destul de multe functii interesante insa cea care merita mentionata este “neighbours location service” care ne permite sa cauta pe harta persoane care folosesc IM+ Pro in acelasi timp cu noi. Functia ne afiseaza locatia pe harta dar si prietenii sau alte persoane care au IM+ activat si stau la discutii intr-o zona apropiata noua. Prietenii sunt afisati pe harta oriunde s-ar afla astfel incat sa stiti unde ii puteti gasi in caz de nevoie.

Iata ce aduce nou IM+ Pro 5.0 :

  • Neighbors location based service
  • New services icons
  • DND/Busy status support
  • Account history delete
  • Multiple bugfixes

Aplicatia este foarte buna, merita folosita insa din pacate este si scumpa pentru ca va trebui sa scoateti nu mai putin de 8€ din buzunar daca o vreti. Partea buna a acestei aplicatii sta in faptul ca este universala si functioneaza pe iPad unde nu avem Yahoo! Messenger, de exemplu.

Pretul initial:
Numele:
IM+ Pro

7.99





Developer: SHAPE Services GmbH
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: Featured in “Rewind 2010: Hot Trends in Apps”. All-in-One app for Skype chat, GTalk, Yahoo, MSN/Live Messenger, AIM/iChat, ICQ, MySpace, Twitter, Facebook, Jabber. Now with Neighbors!

Universal iPad / iPh…


Dimensiunea aplicatiei este: 15.8 Mb


 

1 COMENTARIU