35% dintre posesorii de iPhone si Android deschid o aplicatie inainte de a se ridica din pat

Smartphone-urile devin o parte componenta a vietii noastre si ajungem sa le folosim aproape oriunde si oricand, chiar si inainte sa ne dam jos din pat dimineata. Un sondaj de opinie derulat in SUA releva ca 35% dintre posesorii de terminale iPhone si de terminale Android deschid o aplicatie inainte de a se ridica din pat dimineata. Probabil va intrebati oare care dintre sutele de mii de aplicatii din AppStore si Android Market este “norocoasa” cu care atatia utilizatori incep ziua. Facebook se numeste aplicatia si da, americanii sunt atat de dependenti de ea incat o deschid prima cand se ridica din pat.

Our research found apps are appealing to people at an emotional level,” said Ericsson ConsumerLab heard of research Michael Björn, in a statement. “Consumers become attached to a certain set of apps that makes them feel more in control of their lives, and turns everyday chores into positive experiences. Apps even give consumers a new sense of freedom; if a new situation arises, there’s probably an app out there that could help them.

Desi smartphone-urile sunt in esenta niste telefoane care pot face 1001 de functii, utilizatorii utilizeaza aplicatii pentru perioade de timp mai lungi decat cele in care vorbesc la telefon. Indiferent de timpul zilei, folosirea aplicatiilor primeaza la americani fata de apelurile voce si probabil situatia nu e cu mult diferita in alte colturi ale lumii.