Prima Pagina accesorii Video: Olloclip – accesoriul care aduce 3 noi moduri de a face...

Video: Olloclip – accesoriul care aduce 3 noi moduri de a face poze cu un iPhone 4

9

Olloclip este un proiect pentru un nou accesoriu pentru iPhone 4 care aduce utilizatorilor posibilitatea de a face poze in 3 moduri diferite. Olloclip este practic un accesoriu de mici dimensiuni care se monteaza pe laterala terminalului vostru in dreptul camerei insa contine 3 lentile care permit captarea pozelor in modurile:  fisheye, wide-angle macro. Cele 3 lentile speciale ne permit sa inregistram poze care nu ar putea fi captate la fel de bine cu nici o aplicatie disponibila in AppStore la ora actuala.

The fisheye creates about a 180 Degree field-of-view while the wide-angle is around double the normal view and the macro up to 10X. If you’re looking for that special macro shot, just unscrew the top of the wide-angle lens to reveal the macro lens underneath. Sure, there are apps available that will apply a fisheye “look” or vignette to an image, but it’s impossible to increase the field of view of the original image with any app…what you see is what you get, and we’re confident that once you see what a real fisheye lens can do you will be amazed.

Olloclip este desigur disponibil doar sub forma de proiect deocamdata pe Kickstarter.com insa ar fi interesant sa il vedem produs si distribuit la scara larga.

9 COMENTARII

  1. nu inteleg dc ar arunca cineva banii pe o asemenea “chestie” atata timp cat exista photoshop 🙂

  2. Da, un DSLR e bun, stim toti…Dar cat de des il iei la tine impreuna cu o geanta continand 10 kg de obiective, flash, trepied, etc, etc ?? Cea mai buna camera e cea pe care o ai la tine spunea cineva. Daca ar avea un pret rezonabil si eu as cumpara accesoriul asta, mai ales daca merge si pe video.

  3. foarte interesant. acum 2 luni am cumparat 2 lentile pentru iphone de la photojojo.com cu 45$ si din ce am vazut in clipul de mai sus acele lentile seamana perfect cu cele cumparate (doar vopsite) si montate pe un suport facut pe un CNC sau printat 3d.
    nu e deloc rea ideea asa ca o sa incerc sa fac acel suport sa vad daca pot copia design-ul celor de la ollo

  4. Interesanta este si ideea celor de la Kickstarter cu: iPhone 360 camera.
    Detalii in clipul urmator:

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here