Apple ar putea avea probleme in a produce iPhone 4 si iPad 2 in lunile urmatoare

Se pare ca nu doar cutremurul din Japonia va afecta stocurile companiei Apple ci si partenerii acesteia. Astazi Digitimes a publicat un articol in care anunta ca Foxconn are probleme destul de mari in a produce indeajuns de multe iDevice-uri. Problemele celor de la Foxconn au legatura cu numarul mic de angajati care lucreaza in fabricile companiei dar si cu stocurile pentru componente care incep sa se termine. Desigur ca nimeni din interiorul Foxconn nu a dorit sa comenteze informatiile insa stim cu totii ca niciunul dintre partenerii Apple nu a putut produce indeajuns de multe iDevice-uri pentru a acoperi cererea de pe piata.

Commenting on the rumor, Foxconn only emphasized that the company’s capacity is being arranged fully at the request of its clients and the company will do all it can to satisfy its clients’ needs; however, the company declined to comment whether the labor shortages will cause delays in shipments. Foxconn emphasized that it has experience arranging manpower to assist its clients in reaching their goals.

Apple preseaza compania Foxconn sa fabrice in jur de 3 milioane de tablete iPad 2 lunar insa deocamdata pe piata ajung ceva mai putine unitati. Daca Foxconn va avea probleme in lunile urmatoare cand Apple s-ar putea decide sa lanseze iPhone 5 atunci situatia s-ar putea dovedi a fi destul de grea pentru companie. O lansare a iPhone 5 cu prea putine unitati disponibile ar duce, din nou, la cozi interminabile in fata magazinelor Apple si foarte multi clienti nemultumiti.