Probleme cu retelele Wi-Fi si conexiunile 3G dupa update la iOS 4.3.3

Desi pentru multi iOS 4.3.3 functioneaza extrem de bine, pentru anumite persoane noua versiune a sistemului de operare a adus mai multe batai de cap decat trebuia. Pe forumurile de discutii ale Apple exista topicuri unde utilizatorii se plang de probleme cu folosirea internetului dupa update la iOS 4.3.3. Fie ca e vorba despre retele Wi-Fi sau 3G, fie ca e vorba despre iPhone sau iPad, unii spun ca dupa update internetul li se blocheaza uneori din senin. Pe iDevice.ro am vazut utilizatori care spuneau ca nu au probleme dar au aparut si vreo 2 care aveau.

Se pare ca la retelele Wi-Fi problema apare chiar daca terminalul preia in mod corect setarile de retea, deci nu e clar inca de la ce vine problema. La 3G internetul pur si simplu se blocheaza din senin si paginile nu se mai incarca. Pentru aceste probleme exista totusi o rezolvare, defapt 3. Inchiderea si redeschiderea dispozitivului, folosirea functiei Forget pentru retelele Wi-Fi si resetarea setarilor pentru retea din Settings>General>Reset. Una dintre aceste 3 metode ar trebui sa rezolve problemele oricui.

So, cati dintre voi au probleme cu internetul dupa update la iOS 4.3.3?

37 COMENTARII

  1. Probleme sunt si cu update-urile din appstore.
    am updatat ieri aplicatia viddy de 3 ori. 2 dati wifi 1 data 3g si tot imi aparea la available updates. la fel si cu n.o.v.a. abia dupa al 2lea update a disparut de la available updates.

    please check it out
    i4 no jb ios 4.3.3

  2. M-am lovit aseara de buba asta dar avand custom ispw 4.3.3 cu sn0wbreeze m-am gandit ca de acolo ar fi fost problema, am facut downgrade la 4.2.1, altfel n-am reusit sa ii dau de cap.

  3. eu sunt unul din cei care au toate prb enumerate mai sus , m-am plans in mai multe locuri, chiar pe forum idevice : http://idevice.ro/forum/showthread.php/1434-Probleme-Jailbreak-4.3.3 , incepusem sa cred ca e de la router-ul meu wireless …se pare ca nu. rezolvarile care le dai u zaone , nu fac decat sa mearga ok pt o periada scurta de timp, prb revine la 10 min de la restart netwark sau orice alt reset . totusi problema apare doar in cydia. Mail-ul , safari sau installous nu mi-au creat prb .

  4. eu am probleme pe ipad 1, nu am putut sa ma conectez la wireless fara sa bag ipul si restul de date manula la setari.

  5. Cu 4.3.3 pe i4 nu am avut nicio problema, iar problema cu update de mai multe ori la aceiasi aplicatie am patit-o la ipad2 cu 4.3, deci nu e specifica pentru 4.3.3.

  6. Eu am toate problemele care sau enumerat, mai putin cea cu internetul prin 3g.
    1- daca incerc sa folosesc personal hotspot, alte dispozitive capabile sa receptioneze wfi (mai putin laptopul) ma gasesc si se conecteaza fara probleme, dar cand inchid personal hotspot si vreau sa ma conectez eu pe o retea de wfi imi zice “unable to join”. Isi revine numai dupa reset network settings.
    2- la appstore, imi apare si mie ca am nu-stiu cate update de facut si cand dau sa fac update imi zice ca nu am nici unul.
    3- nu se conecteaza intotdeauna pe appstore cand sunt pe wfi. Daca trec pe internet prin 3g se conecteaza imediat.
    Probemele astea le am de cand am facut update la 4.3.2. Acum am 4.3.3. Si sa nu-mi ziceti ca e de la jailbreak ca le am si cu si fara.

  7. Eu m-am confruntat prima oară după aproape 3 ani de iPhone cu descarcarea rapida a bateriilor si asta pe toate cele 3 tel pe care le am cu 4.3.3 ( 2 iPhone 4 si unul 3 GS) . Mai are cineva problema asta?

  8. pe ip4 4.3.3 am problema doar pe 3g, unde primesc un mesaj network error, dar pe iphone 3g cu 4.2.1 merge perfect
    m-am saturat de problemele cu iphone 4, fata de 3g chiar daca e rapid e un rebut

  9. Toata treaba e de la wirelessu` N. In 4.3.3 ce au facut ce nu au facut, e clar ca au gresit ceva la protocolul de transmisie. Asa ca cateodata se conecteaza, cateodata nu. E valabil fie ca folosesti un router N, fie un telefon pe post de hotsport. Problema asta persista, e aleatorie si inca nu are rezolvare. dar macar tine bateria. Tine daca il faci cu snowbreeze, daca il faci cu redsnow se duce destul de repede.

  10. da corect bateria se duce f repede la 4.3.3. fata de 4.2.1 …. ma mancat undeva sa fac update si sa nu salvez SHSH pt 4.2.1. ., daca stie cineva vreo varianta de downgade de la 4.3.3. la 4.2.1. fara a avea shshs salvat, va rog sa postati .

  11. Subscriu la ce a spus adyb, iOS 4.3.3 tine mult mai mult bateria decat pe 4.3. Netul nu a facut probleme niciodata, cydia merge brici. Mai greu e pana am facut jb 🙂 ca imi aparea iconita alba de cydia prima oara 🙂

  12. Sal all . La mine merge perfect fara nici o probleme cat si 3g atat si wifi ( i4 ios 4.3.3 factory unlock) .
    Zaone ce sa intamplat ca doua seri la rand pe la ora 2-3 dimineata incercam sa intru direct din browser aici si nu mergea , imi aparea o pagina pe fundal rosu si spunea ca sunt unele probleme si ka pagina are restrictie ?

  13. S-a lucrat la server, s-au schimbat niste IP-uri. Cred ca sunt cateva sute de persoane care in ultimele 2 zile nu au putut accesa iDevice.ro, sper sa se rezolve si la ei problemele.

  14. La mine pe iPhone4 cu iOS 4.3.3 JB pana acum nu au aparut pb (decat odata sau de 2 ori nu mergea scroll-ul bine, dar sa reparat dupa restart si nu a mai aparut), dar la 4.3.1. am avut pb cu conectarea prin wifi la app store ,installous, chiar si pe idevice.ro (parca ,daca ma gandesc bine, aceste pb erau si pe 4.2.1 JB). Pe idevice.ro probl e ca comuta singur din modul mobile view in cel desktop ,dar asta nu e de la wifi.

  15. salut…am si eu o mare problema cu al meu 3gs si am nevoie de un sfat..acu vreo ora dintr-odata nu a vrut sa mai mearga sa sune si daca dadeam sa sun disparea semnalu si aparea searching…am bb 6.15.00@ultrasnow 1.2.3…care sa fie pb?

  16. pt cine are probleme cu bateria pe 4.3.3
    -activati telu cu simu original (fara hacktivare)
    -dati signout din apple store din telefon. la mine o rupe intr-o zi daca-l las logat.

  17. Am un iphone 4. Problema e ca se intampla sa am cate un drop-call zilnic si nu numai pe 3g , ci si cu 3g-ul dezactivat.Multa lume se plange ca ma aud foarte prost. Mentionez ca stau in oras. A mai patit cineva asa ceva? Care ar fi solutia ?

  18. Eu credeam ca e problema de la hotspot-urile de prin oras pe unde ma conectam inainte dar se pare ca e 4.3.3 pe al meu I4. Deschideam o pagina si dupa putin timp incercam iar aceasi pagina si gata.

  19. Pe un iPhone 4 de 16GB nu am ce sa reprosez lui IOS 4.3.3. Mie personal imi merge mult mai bine decat oricare de dinaintea lui. Bateria duce foarte bine cel putin o zi si jumatate, netul merge fluent, fara erori sau deconectari, nu exista drop call, intr-un cuvant “excelent”. Ii multumesc pe aceasta cale inca o data lui Zaone pentru tutorialele de pe site, caci altfel aveam ceva batai de cap cu IOS-ul si cu jailbreak. O seara placuta!
    Numai bine!

  20. Eu am avut 3 probleme de cand cu 4.3.3, dar doar de una sunt sigur ca are legatura cu noua versiune de iOS, si anume cea cu update-urile din AppStore. A 2-a este aici pe forum si ultima am avut-o acum 1 ora .. eram in aplicatia poweralerter (in settings), am apasat rapid home si apoi sleep iar telefonul s-a stins :|. Asta mi s-a parut foarte ciudata, nu mi s-a mai intamplat pana acum si nu am putut sa o replic. Sa speram ca e prima si ultima oara cand se intampla :D.

    In rest totul merge foarte bine, bateria chiar tine mai mult, 3g nu folosesc, wifi-ul merge foarte bine, totul se misca rapid.

  21. Salut,

    Nu stiu daca a mai intalnit cineva problema asta dar eu si pe 4.3.1 si pe 4.3.3 dupa ce folosesc hotspot trebuie sa dau restart Iphonu-ului ( i4 cumparat de la orange) pentru a putea accesa wi-fi ( atat cel personal cat si cele publice).
    Stie cineva care ar putea fi problema??

    Bafta!